≫ 

Rada otkriva šta se desilo između Anabele i nje nakon što joj je javno spominjala pokojnu majku (VIDEO)

Učesnici Zadruge nisu jedini zanimljivi javnosti, pošto se rijaliti "proširio" i na njihove porodice, ali i na većinu javnih ličnosti koje su javno isticale svoje mišljenje o istom, naročito trougao Kija-Sloba-Luna

  • 4

Kada je upitana za komentar o ljubavnom trouglu Kija-Sloba-Luna, Rada Manojlović bez dlake na jeziku rekla je šta misli o tome. Kako je istakla, ona nikada sebi ne bi dozvolila vezu sa oženjenim, pa je žestoko osudila takvo ponašanje i Slobinu zavlačenje još uvek zakonite supruge Kije Kockar.

Zbog toga je naišla na osudu Slobinih i Luninih fanova, a na društvenim mrežama je trpela užasne stvari.

- Ja sam navikla da ljudi pljuju i da su puni mržnje, ali moram da ti kažem da Zadruga baš ima jake fanove. Kao da sam njih za srce ujela kad sam bilo šta prokomentarisala o bilo kome, neko svoje viđenje stvari, iako ponovo ponavljam da ja nisam ništa loše rekla o ljubavi koja se njima desila. Logično je da, ako se ti zaljubiš u nekog drugog, tvoja osećanja prema onome sa kim si do tada bio u vezi ili braku, nisu takva. Znači, ako si sebi dozvolio da ti prorade leptirići za nekim drugim, u tvojoj vezi nešto nije valjalo. Nije kriv neko treći, podrazumeva se da između Slobe i Kije nije valjalo. Nije kriva Luna što se zaljubila, nije kriv Sloba što se zaljubio, ali jeste kriv zato što, kada je Kristina prvi put ušla, nije to odmah raščistio, već je dozvolio da ga ona onako javno brani, svađa se sa Anabelom, a on je znao u sebi da ništa ne oseća prema njoj - kaže Rada.

Međutim, još veći skandal bio je kada se na Instagramu pojavilanavodna Anabelina poruka u kojoj je pisalo kako "Radu treba pitati kako je njen tata upoznao njenu mamu", aludirajući na to da je on navodno bio oženjen kada ju je upoznao.

Rada se šokirala zbog spominjanja njene pokojne majke, pa je žestoko odgovorila Anabeli, a šta se među njima u međuvremenu dogodilo pogledajte u Radinoj ekskluzivnoj izjavi u videu na početku teksta!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bilja

    8. februar 2018 | 12:05

    Za Radu bi bilo bolje da je ostala dosledna prvom svom stavu o ovoj vezi. Jer, to je sve izazvala sama Luna rekavši kako je "Slobodan balavio za Radom". Onda se Rada povukla, i sad i treba da trpi, jer ova strana nema mere u vredjanju. Očigledno im egzistencija zavisi od ćerkinog učešća u rijalitiju čim su toliko ostrašćeni u pisanju poruka, pretnjama i tužbama.

  • Isidora

    8. februar 2018 | 13:27

    Ovo je slično poslovici: Prodao veru za večeru! Fuj Rado

  • Ostoja

    8. februar 2018 | 14:09

    Ja se ubih kontajuci ko su navedene osobe i ne skontah nikako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA