≫ 

Prvi put ga vidite! Ovo je čovek za kog se Emina Jahović udala sa 17 godina (FOTO) (VIDEO)

Pevačica je vrlo mlada po prvi put stala na ludi kamen, a s obzirom na to da se sada razvodi i od Mustafe Sandala iza sebe će imati dva braka

  • 5

Emina Jahović imala je svega 17 godina kada se u rodnom Novom Pazaru udala za tadašnjeg dečka A. Đ!

U nedavnom razgovoru za naš portal Emina je rekla da je tada bila dete, te da joj je taj brak ostao kao lepa uspomena.

To je bila dečja veza, ljubavna, koja je bila ozvaničena. Bili smo deca... Ja sam imala 17 godina, on je imao 20. To bi se danas verovatno nazivalo vezom. Ali, pošto sam ja živela u Novom Pazaru, to se tako desilo. To je jedna lepa uspomena iz detinjstva, kao neke prve ljubavi, koja se desi i čovek ih jednostavno zaboravi- objasnila je Emina za Telegraf.

A. Đ. se nikada nije oglašavao u medijima.

Međutim, iako se nije oglašavao, njegov otac nedavno je ispričao kako je Eminin brak sa njegovim sinom pukao jer je ona želela karijeru.

- Sve je bilo u najboljem redu dok Emina nije poželela da bude pevačica. Nekako ju je to privlačilo, scena, publika i sve to što nosi taj svet. Silno je želela da bude popularna, ali sam mislio da će je proći. Njih dvoje su živeli sa nama u kući i Emina je počela sve više da traži da snimi prvi album. Rekao sam joj da u mojoj kući ne može da bude pevačica već porodična žena koja će voditi računa o kući, deci i porodici. Nije dolazilo u obzir da ide po belom svetu. Ipak smo mi jedna časna porodica u ovom gradu i nikom nije u interesu da mu se snaja noću smuca kojekuda - ispričao je R. Đ.

Kako je rekao, sa svadbe nemaju nijednu fotografiju.

Bukvalno ne postoji nijedna jedina fotografija ili snimak sa te svadbe. Nakon razvoda smo obrisali i uništili sve što je postojalo, jer on nije želeo da bilo ko od nas ima sećanje na taj period. Ako mi verujete, ni u familiji nema nijedne fotografije - završava priču on za Blic Puls.

Podsetimo, Emina je 15. februara putem društvenih mreža objavila da se ona i njen drugi suprug Mustafa Sandal razvode. Šta je napisala pogledajte OVDE.

VIDEO: Emina Jahović o prvom mužu

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NP

    18. februar 2018 | 15:53

    Aladin je jedan gospodin i svako ko ga poznaje za njega ima samo reci hvale. Oni su jedna od uglednijih porodica u Novom Pazaru

  • Gagi

    18. februar 2018 | 16:21

    Super_frajer__Emina_nije_zena_za_porodicu

  • Dunja

    18. februar 2018 | 16:06

    Doobar 😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA