≫ 

Pre 16 godina igrala je pohotnicu u srpskoj verziji serije Seks i grad, odselila se u Ameriku, a evo kako danas izgleda seksi Staša! (FOTO)

Jelena se 2005. preselila u Ameriku, u želji za školovanjem

  • 4

Pre 16 godina serija "Lisice" osvojila je domaće tržište, a svi su sa zadovoljstvom gledali iskustva četiri drugarice - Mimi, Branke, Staše i Nađe.

One su bezuspešno pokušavale da pronađu "princa na belom konju", baš kao i četiri žene iz čuvenog ostvarenja "Seks i grad" koji ni dan danas ne prestaje da se emituje.

Za Zverkom iz "Seks i grada" žene otkidaju, a kada vidite kako je izgledao u mladosti, ne biste ga prepoznali (FOTO)

Staša, kako se zvala jedna od devojaka iz "Lisica", igrala je ulogu devojke koju su privlačili isključivo oženjeni muškarci, a mogli su da je osvoje rečenicama "Kako si lepa" i "Kako si neshvaćena". Stašin lik mnogi su obožavali, a iako je živela sa majkom i pretila da će ostati večiti student Staša je lako odlazila u krevet sa onima koji su joj govorili kako bi je rado oženili.

Printskrin: Youtube/DZoki019

Lik Staše igrala je naša lepa glumica Jelena Stupljanin, koja se 2005. godine odselila u Ameriku. Jelena je imala nameru da završi školu glume "Li Strazberg" (u ovoj školi školovali su se glumci kao što su Robert de Niro, Al Paćino, Džesika Lang i drugi). Po završetku škole koja traje osamnaest meseci, ponuđeno joj je da u njoj ostane da radi kao asistent profesora Pola Kalderona. Posao je prihvatila, a u isto vreme krenula je i na tamošnje audicije.

Jelena je 2007. u brodvejskoj prestavi "Rat" dobila glavnu ulogu, a nakon toga dobila je poziv od Gorana Radovanovića za film "Hitna pomoć", a potom i za ostvarenje "Cirkus Kolumbija".

Čuveni hit "Dečko, ajde o'ladi" otpevala je pre 3 decenije i osvojila Jugu, nestala je preko noći, danas ima 51 godinu i evo kako izgleda! (FOTO) (VIDEO)

Kasnije, Jelena je dobila priliku da zaigra u seriji "Blacklist", u kojoj je igrala lik špijunke KGB-a. Tada je upoznala glumca Džejmsa Spajdera.

Jelena je sada u Beogradu, a prethodne noći zablistala je na premijeri predstave "Šta me snađe" koju igra Anđelka Prpić.

Evo kako danas izgleda:

Foto: ATA Images

Još novijih fotografija lepe glumice:

Foto: ATA Images
Foto: ATA Images

Foto: ATA Images
Foto: ATA Images

(I.C.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA