Sve ću ti oprostiti, ipak imaš decu mojih godina! Edita pobesnela, pa uputila javnu poruku estradnom menadzeru (FOTO)

Edita je oglasila otvorenim pismom koji je objavila na Instagramu

  • 2

Edita Aradinović objavila je na Instagramu otvoreno pismo u kojem je uputila javnu poruku jednom estradnom menadžeru.

Pevačica nije htela da napiše o kome se radi, a ono što je evidentno jeste da nisu u dobrim odnosima.

- Pratioci i nepratioci, pažnja pažnja. Jedna informacija pre nego sto meteor udari u zemlju - napisala je Edita, a onda je objavila pismo koje prenosimo u celosti.

- Moraću da zamolim menadžera, vratara, obožavatelja škembića da ne zove članove benda "Ministarke" da pitaju da li nastavljam solo karijeru, ili ostajem u "Ministarkama", Moj broj je isti, ako ti trebam, pozovi me slobodno, veličina je u opraštanju. Oprostiću ti sve, ipak i ti imaš decu mojih godina. Ja sam shvatila da se ne možemo svakom svideti, tako verujem da se kosa mnogima kosa dizala od mog temperamenta, pa su iz nemoći i koristi pokušavali da me uguše. U to igri koja još traje mnogo je aktera, koje ću takođe zamoliti da se ne pecaju na tuđe igre, dok još imaju srca. Čovek lako postane zao. - Hvala.

- Moje zdravstveno stanje je ugroženo duži vremenski period, a kada dođe vreme, progovoriću i o tome. I razumite da se treba hraniti ljubavlju, a ne egom! Ego je smrtonosan... I da si mi najrođeniji, ispadaš iz igre... Hvala svim saradnicima, kolegama, prijateljima i porodici na podršci i razumevanju.

Printskrin: Instagram/editaaradinovic

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    3. mart 2018 | 19:22

    Pa ti ga volis i patis cim mu vrednost dizes ovim obracanjem. Treba da naucis sebe da cenis i da se on lomi oko tebe. Ako nece nije te vredan. Cuvaj zdravlje i uzivaj u svom zivotu. Pojavice se bolji😇

  • Ljubica

    4. mart 2018 | 07:41

    Ti kao devojka nisi ispostovana a zamisli kako je mome sinu koji i peva i svira i ne bude isplacen.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA