CEO STUDIO NA NOGAMA: Mali Ljuba napravio ludu žurku u Pinkovim zvezdicama! (VIDEO)

Najmlađi i najtalentovaniji takmičari Pinkovih zvezdica i ovog petka oduševiće sve svojim nastupima

  • 1

I ovog petka talentovali mališani u popularnom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" napraviće odličnu atmosferu u studiju svojim nastupima.

VELIKO BRAVO ZA MOG MALOG KOLEGU! Saša Kovačević oduševljen kako je njegov hit otpevao fantastični Ljuba (5) iz "Pinkovih zvezdica"! (VIDEO)

Mali Ljuba Stanković odavno je postao miljenik nacije, a sada je pokazao da ume još bolje od onoga što je publika do sada videla. Izveo je duetsku pesmu Gipsy Kingsa i Alabine "Ya Habibi Yallah", te svojim moćnim vokalom i koreografijom podigao ceo studio na noge. Nakon ove otpevao je baladu Saše Kovačevića "Živim da te volim".

- Kaže on meni: "Je l' znaš šta ću da pevam?", ja kažem: "Šta?", a on: "Neću da ti kažem" - imitirala je Ljubu Jelena Tomašević i nasmejala sve.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

U trećoj emisiji petog kruga svoj talenat pokazali su i Mario Krastev koji je pevao "Bamboleo" Hulija Iglesijasa i napravio zemljotres u studiju!

Sara Gigova opravdala je zašto je među najboljima pesmom "Od mene se odvikavaj" Milana Stankovića, a a za drugi nastup izabrala je pesmu Ete Džejms "At Last".

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Tu su još i sjajni nastupi Anje Spasić, Isidore Begović, Mine Ivanović, Luke Škibole i Ognjena Repanovića.

Pogledajte najavu za novu emisiju "Pinkovih zvezdica" koja je na programu u petak, 9. marta, od 21:45 časova na televiziji Pink:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA