≫ 

Počeću da se ku*vam kao Karleuša i Dara! Goga Sekulić nikad žešće o koleginicama, spomenula i Bubamarin koncert u Areni (FOTO)

Goga je bez dlake na jeziku prozvala Daru i Jelenu koje joj, sasvim je sigurno, neće ostati dužne

  • 10

Pevačica Goga Sekulić priznaje da je poprilično razočarana današnjom situacijom na estradi i ističe da je spremna da menja pristup kako ne bi kaskala za kolegama koje su uspešne u poslu.

Karleuša otvoreno o gostovanju na Darinom koncertu, šta joj je Popović rekao o pljački i kakvog je ukusa "Karleušin pupak" (VIDEO)

Goga je prokomentarisala istorijsko pomirenje između Jelene Karleuše i Dare Bubamare, koje su se godinama prepucavale putem medija, rekavši da će početi da se "ku*va" poput njih, ne bi li i ona bila u žiži javnosti.

- Ja mislim da i Dara i Karleuša gledaju samo šou-biznis i ja im se divim kada to tako mogu. Sad bi neko rekao, a što ne mogu kad smo na estradi? Ja opet gledam, kad si sa nekim okej, kad nisi, nisi. Ali, boga mi, kada je u pitanju posao, vidim da više niko nema obraza, ni televizije, ni izdavačke kuće, pljuju se svi, zabranjuju se na televizijama, pa se vraćaju. Meni je to jedna velika ciganmala, sve. I onda kažem sebi - baviš se time, neću biti kao oni skroz, ali ću da počnem i ja da se ku*vam. Na estradi. Ne sa momcima, već sa saradnicima, izdavačima i kolegama, jer sam to naučila od njih - rekla je Sekulićeva.

Foto: ATA Images

- Danas, Dara gleda biznis, Karleuša gleda biznis. Još ako će da se pojavi na njenom koncertu - super za obe - objansila je Goga.

Na pitanje da li misli da će se Jelena zaista pojaviti na Darinom koncertu, Goga je iskreno rekla:

- Sto posto! Mislim, tako mi liči. Neću da širim dezinformacije.

Doći će, ali drugi put: Evo šta je Saša Matić rekao o tome zašto se Ceca i Jelena nisu pojavile na njegovim koncertima u Areni

Koji je razlog zbog kog Jelena i Goga ne pričaju već godinama saznajte OVDE.

VIDEO: Karleuša o Dari, gostovanju na koncertu i ukusu "Karleušinog pupka"

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    13. mart 2018 | 15:15

    Pa ti ne znas da pevas kiklope :-D

  • Mila

    13. mart 2018 | 12:52

    To sto te neprimecuju i nepisu otebi znaci da vise nisi interesntna,prohujalo s vihorom.

  • ljubomora

    13. mart 2018 | 12:43

    TI devojko ne postojis na Estradi,zgadila si se narodu zbog sažaljenja kad ti je muž umro, nemas pesmu niti hit vec MNOGO dugo . Pljujes uspesne jer si ljubomorna 0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA