≫ 

Rekla sam ćerkama da ne govore da sam im ja mama... Suzana Mančić progovorila o posledicama nakon porno snimka

- Niko mi nije pomagao sem par prijatelja, moje dece... Ja sam u jednom momentu rekla deci: "Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama" - bila je iskrena Suzana

  • 2

Kućni snimak Suzane Mančić nešto je što se komentariše i dan danas, i sasvim je izvesno da će jedna od prvih asocijacija na nju uvek biti taj detalj koji ju je na neki način i obeležio.

Jovana Joksimović i Srđan Predojević napravili presedan, ovo pre njih još niko nije uradio u Jutarnjem programu! (VIDEO)

Sada kada se osvrne na taj period Suzana kaže da joj jeteško pao, te da se suočila sa mnogim problemima koji su se odrzaili i na njeno zdravlje.

- Niko mi nije pomagao sem par prijatelja, moje dece... Ja sam u jednom momentu rekla deci: "Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama", a moja Natalija je rekla: "Ja se ponosim što si ti moja mama!". To su neke stvari koje vas dignu! - kaže Suzana.

Suzana sa ćerkama, Foto: ATA Images

- Nikad ne znaš šta te u životu čeka, šta će biti sutra, ali moraš bar pred sobom biti iskren. To je u stvari najvažnije i da mirno spavaš. Uvek kažem sebi "Sutra je novi dan". I ako se desi nešto loše, i ako me nešto pogodi ili uvredi, kažem: "Sutra je novi dan!" Ja sam novinarsko dete, ja razumem vašu profesiju, treba prodati sve one naslove na kioscima... - objašnjava Mančićeva, i dodaje da je zbog cele situacije i stresa koji je preživela imala problem i sa zdravljem:

- Dobila sam holesterol. Ali dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore.

VIDEO: U čemu se Suzana oseća seksi?

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • %+%

    30. mart 2018 | 16:24

    Suzi, nemoj da se uzbuđavaš, može da ti se sloši, kao i meni kad sm gledao snimak.

  • Mima

    30. mart 2018 | 21:08

    Što si plasirala ružni snimak novinama?Sram te bilo!Egzibicionisto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA