≫ 

Tajna čuvana 11 godina: Dušan Svilar otkrio zašto je pevao Čolin hit u finalu Zvezda Granda u kojem je pobedio (VIDEO)

Podsetimo, Dušan Svilar je u velikom finalu 2007. godine izveo pesmu "Čija je ono zvijezda"

  • 14
Dušan Svilar peva Čolin hit "Čija je ono zvijezda" u finalu "Zvezda Granda" 2007. godine Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Dušan Svilar, kao što je već poznato, pobedio je sada već davne 2007. godine u takmičenju "Zvezde Granda", i to u konkurenciji Rade Manojlović, Milana Stankovića, Milana Dinčića Dinče, Slobodana Barjatarovića Cobeta, Nemanje Stevanovića, Silvije Nedeljković.

Pre 10 godina pobedio je u Zvezdama Granda, mislili su da je propao, a on je uradio nešto što NIKO NIJE i postigao NEVIĐEN uspeh! (VIDEO)

Na finalnoj manifestaciji, koja je održana na krcatom "Tašmajdanskom stadion", on je otpevao i veliki hit Zdravka Čolića "Čija je ona zvijezda", a svojim izvođenjem mnoge je oduševio.

Podsetimo se kako je Dule Svilar otpevao ovaj Čolin hit na finalu "Zvezda Granda" 2007. godine:

Gostujući u emisiji "Zvezde Granda Specijal" on je otkrio zašto je tada odabrao baš tu pesmu da izvede u finalu "Grandovog" takmičenja.

- Postoji jedna priča u vezi sa odabirom ove pesme. Bili smo tada, pred finale, na turneji u Crnoj Gori. Jedne večeri, Sale (Saša Popović, prim.aut) nas je pozvao na večeru, eto, da imamo dogovor pre finala, da nas uputi kako će to finale izgledati. I onda nas je upozorio da izaberemo neku pesmu koja će biti efektna za finale, zato što će biti malo krugova. On je rekao u jednom trenutku: Vidite, da sam ja na vašem mestu, ja bih izabrao recimo "Čija je ono zvijezda". I u tom trenutku ja sam to zapamtio, a pošto mi se pesma svidela, onda sam i tu pesmu i prijavio - rekao je Svilar.

Taj trenutak možete videti ako premotate na 37:43 minutu snimka:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    17. april 2018 | 10:40

    Au. Kakva tajna, čoveče. Ne mogu da verujem.

  • Duda

    16. april 2018 | 22:56

    Talenat se odmah prepoznaje. Bravo Dule, tada sam navijala za tebe. Ti si velika zvezda , obrazovan, kulturan i lep.

  • BG

    16. april 2018 | 21:12

    Na zalost vise ga nema nigde .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA