≫ 

On je monstrum, princ koji se pretvorio u zver! Otac Nataše Bekvalac izneo šokantne detalje iz njenog braka sa Lukom Lazukićem

- Živeti i gledati sada Natašu u stanju u kakvo je, slobodno mogu da kažem, jedan monstrum doveo svoju ženu, majku svoga deteta, zaista je teško - teška glasa je počeo priču Dragoljub Bekvalac

  • 3
Dragoljub Bekvalac, Nataša Bekvalac, Luka Lazukić, Printskrin: RTS, e-stock.us, Telegraf

Otac Nataše Bekvalac, Dragoljub Bekvalac, telefonskim putesm se uključio u "Novo jutro" na televiziji Pink na temu fizičkog nasilja nad njegovom ćerkom Natašom.

- Ja sam noćas došao iz Beograda, izvinite me što ću malo teže pričati, jer živeti i gledati sada Natašu u stanju u kakvo je, slobodno mogu da kažem, jedan monstrum doveo svoju ženu, majku svoga deteta, zaista je teško. Sve emocije su mi uključene, rade, i ja jako teško to podnosim. A Nataša... Zamislite kako je tek njoj. Jer, fizički bol dođe i prođe, a ono što ostaje, to je malo duže i malo jače - počeo je razgovor Dragoljub.

Luka Lazukić prvi put o Dači i Ljubi, odlasku u zatvor, zašto i dalje nosi burmu, i borbi za starateljstvo nad ćerkom Katjom (VIDEO) (FOTO)

Dragoljub Bekvalac, Foto: Marko Jovanović

Dragoljub je na pitanje kako je Nataša došla u tu situaciju da postane žrtva supruga Luke Lazukića, samo mesec i po dana nakon porođaja, rekao sledeće:

- Nataša je zaista u tog čoveka bila zaljubljena i kao takva nije videla ništa sem ljubavi, sem lepog čoveka ispred sebe, nije čula nas (i svoje sestre, i svoje bližnje, i roditelje) i nije pretpostavljala da neko tako može iz princa da se pretvori u zver samo zarad interesa. Ona je jednostavno srcem ušla u tu vezu i doživela nešto. Ona je već nekoliko puta doživela maltretiranja koja nisu bila sa batinama, ali kada je došlo do fizičkog maltretiranja, do tuče, do prebijanja majke, do udaranja po stomaku iz kojeg je pre mesec dana izašlo njegovo dete... Zamislite o kakvom se čoveku tu radi, kad je tukao majku svoga deteta koje se nalazilo samo na pet metara u drugoj sobi, nejako i nezaštićeno - ispričao je Natašin otac.

Da sam pretukao Natašu Bekvalac, ne bih bio pušten: Luka Lazukić negirao da je fizički nasrnuo na svoju suprugu (VIDEO)

Nataša Bekvalac, Luka Lazukić, Foto: E Stock/ATA Images

Teška srca prepričao je i u kakvom je stanju tog jutra zatekao svoju ćerku u stanu na Dedinju.

- Nataša je takva kakva jeste, plava, nežna, da kažem lepa, i uvek vesela i nasmejana, a sada kada sam ušao, kada sam video jedno skrhano nežno telo bez trunke smeha, bez trunke snage, sa modricama, sa prebijenim telom, razbijenom glavom, to je zaista neverovatno, ne bih ni najgorem neprijatelju poželeo to. To je prizor za stravu i užas - rekao je Dragoljub.

Luka Lazukić podneo krivičnu prijavu protiv Nataše Bekvalac!

- Priča se o nekom nasilju žena nad muškarcima. Verovatno i to da postoji, ali ja samo mogu da se podsmehnem. U ovom slučaju Natašu je zlostavljao čovek od 120 kilograma, koji jednostavno može da izađe u ring da se tuče sa profesionalnim bokserima. Nataša je samo primer ostalim ženama da ne treba da ćute, da kažu ono što ih muči i što doživljavaju u porodici. Ovo je toliko medijski ispraćeno zbog, eto, Natašine popularnosti, ali mnogo, mnogo žena ima koje i teže slučajeve doživljavaju. I kažem ženama, devojkama, da budu hrabre i da izađu u javnost, manje posledice će nastati - zaključio je Dragoljub.

Natašin otac sinoć je gostovao i na RTS-u, Printskrin: RTS

Dragoljub Bekvalac je ispričao i kako se Natašina starija ćerka Hana tog momenta nalazila kod njega i njegove supruge Mire, da je svesna onoga što se dogodilo i da ne želi da razgovara o tome.

On je beogradski luzer, maltretirao je moju ćerku! Oglasila se majka Nataše Bekvalac, ispričala sve o ćerkinom braku sa Lukom!

Sve stvari koje pripadaju Luki juče su, u dogovoru sa advokatima, iznete iz Natašinog stana. Šta je sve izneto pročitajte i pogledajte klikom OVDE.

Intervju Luke Lazukića u kojem priča o Danilu Ikodinoviću, Ljubi Jovanoviću, mogućem odlasku u zatvor i mogućoj zabrani viđanja ćerke Katje do 18. godine pogledajte klikom OVDE.

VIDEO: Nataša Bekvalac izlazi iz Urgentnog centra

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goca

    20. april 2018 | 16:45

    Sramota ..

  • majka i baka

    20. april 2018 | 22:45

    nije ovo ko je u ptavo.nesme da bije zenu .ovaj kao neki gusar nabildovan bahatvprepricava batinjanje kao bajka.

  • gordana

    20. april 2018 | 16:02

    Sramota pustite ljude da zavrse svoj zivot bez trace a lazi Strasno Ruizno to In netreba ,,kome verovati ,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA