Zvezdu "Granda" proganja bivši dečko, umešala se i policija!

Tea Tairović doživljava neprijatne situacije od bivšeg dečka, a zbog onog što joj se dogodilo na koncertu reagovala je i policija

  • 5

Nakon što je bivši dečko Tee Tairović otvorio profil na Instagramu sa kojeg je proganja, pevačica je u ceo slučaj morala da umeša i policiju.

Zvezda Granda Tea Tairović pre nekoliko dana doživela je šok kada je njen bivši dečko na Instagramu otvorio lažni profil na kojem je objavljivao njene eksplicitne fotografije, a kako saznaje Telegraf pevačicu je sinoć napao na nastupu u Bosni i ceo slučaj je morala da reši policija.

Šabanova miljenica se utegla u preusku haljinu, kada vidite koliki joj je dekolte pitaćete se kako sve nije popucalo! (FOTO)

- Sinoć je Tea doživela još jedan u nizu stresova koji proživljava zbog svog bivšeg dečka. On je sinoć čekao Teu ispred hotela u kojem je ona odsela, pa ju je po izlasku prvo napao verbalno, a onda je na nju nasrnuo i fizički - priča izvor blizak pevačici.

Tea tairović, Foto: Instagram/tea_tairovic

- Kada je Tea izašla, pojavio se i počeo da je vređa nazivajući je pogrdnim imenima. Ona je ostala u šoku. Vrhunac je bio kada je fizički nasrnuo na nju. U celu priču umešala se i policija, koja će nastaviti da radi na ovom slučaju - završava izvor blizak pevačici.

Kontaktirali smo Teu, međutim nije odgovarala na pozive i poruke koje smo joj uputili.

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    22. april 2018 | 20:51

    Druze,sutnula te je...pokupi ono sto ti je ostalo od dostojanstva,okreni se , i nastavi dalje...ovako samo ispadas jadan i smesan...

  • Mile

    22. april 2018 | 17:35

    Verovatno je sve to džabe uradio.

  • Ništa ne razumem

    22. april 2018 | 22:56

    Sad i ova žrtva nasilja?! Jel ovo neka ženska moda ili su skoro svi muškarci nasilnici? Ja protraćih silne godine al' ovo što se događa zadnjih godina ja nisam upamtio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA