Prva sam ušla u kuću i videla da nešto nije u redu: Supruga Saše Popovića progovorila o detaljima pljačke kuće na Bežanijskoj kosi

Supruga direktora "Granda", Suzana Jovanović, kaže da je nakon svega zahvalna Bogu što su svi živi i zdravi

  • 1
Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, Foto: Telegraf

Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, prva je ušla u kuću nakon pljačke koja se dogodila 8. marta, u njihovom domu na Bežanijskoj kosi.

Suzana je već pri ulasku u hodnik shvatila da nešto nije u redu i da im je neko provalio u kuću, a posle nekog vremena zahvalna je što su svi živi i zdravi.

- Nismo bili tada u porodičnom domu. Prva sam naišla na razbacane stvari kad sam se vraćala sa snimanja emisije. Bukvalno sam mogla da se susretnem sa njim ili njima. Ne znam koliko ih je bilo. Prva sam naletela na te znake i videla da u kući nešto nije u redu. Već u hodniku sam shvatila da je došlo do pljačke. Tada sam videla da je neko ušao u dom i izvršio pljačku - rekla je Suzana koja je odmah pozvala policiju i prijavila pljačku, a od ove drame se još uvek nije oporavila.

Saša Popović na snimanje došao u mašini od 150.000 evra! (FOTO)

Suzana Jovanović, Foto: Telegraf

- Na početku je bilo jako teško, da se razumemo, ko voli takve stvari koje su ružne i teške. Trebalo je sve to da se pregura. Pošto sam jaka osoba, uvek kažem da mi ne mogu uzeti ono što mi je najdraže. To su moja deca i suprug. Kada se to desilo, samo sam zagrlila svoju porodicu i rekla: "Hvala ti, Bože, ipak je ono najvrednije uz mene i pored mene". Materijalne stvari se zarade. Ko god da je uradio, šaljem mu blagoslov, a Bog će sam učiniti svoje - rekla je Suzana.

Kao što je već pominjano u medijima, Suzana je policiji rekla da je u sefu bilo sledeće: pet lančića od belog i žutog zlata, osam ili devet dukata, takođe od belog i žutog zlata, brilijanti, privesci, osam "Roleks" satova.

- Niko od nas to nije rekao. To niko ne može da zna. Policija radi svoj posao, nadam se da će jednog dana bar neku od tih silnih pljački koje su se dogodile na Bežanijskoj kosi otkriti i razotkriti sve te lopove. Živimo u toj nadi, a naš život teramo dalje - zaključila je supruga Saše Popovića.

Suzana Jovanović i Saša Popović, Foto: ATAImages

VIDEO: Saša Popović na Grandu prvi put pošto su mu obili kuću

(Telegraf.rs/Blic)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДР

    3. maj 2018 | 12:28

    Ово је тако занимљива тема, зато вас молим да објављујете као фељтон у наставцима!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA