≫ 

Jovana se nikada nije pojavila ovakva na televiziji, a kada je vidite shvatićete zašto je oduševila Srbiju! (FOTO)

Jovana se nikada u karijeri nije pojavila u ovakvom izdanju na malim ekranima

  • 13
Jovana i Srđan, Printskrin: TV Prva

Jovana Joksimović prvi put se u svojoj, ali i bilo kojoj drugoj emisiji, pojavila u izdanju u kojem je vodila Jutarnji program u četvrtak, 14. juna!

Naime, Jovana i njen kolega Srđan Predojević odlučili su da se pojave u dresovima reprezentacije Srbije, i to ne na nekoliko minuta već su u njima ostali tokom cele emisije.

Marija Šerifović dovela svog psa kod Jovane i Srđana, nastao opšti haos, voditeljka molila za pomoć! (VIDEO)

Komentari su bili sjajni, pa su ljudi čestitali Jovani i Srđanu na ovoj ideji i potezu kojim su i oni dali skromnu podršku našim Orlovima na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, Foto: Instagram

"Vi ste pravi predstavnici navijača, hvala vam što postojite!", "Predivni ste! Obožavam vas", "Preslatki!!!", "Bravo!!! Divni ste!!! Republika Srpska za Srbiju!","Najbolji nasi voditelji", "Ekstra ste! Posebno Jovanin outfit", "Pravi promoteri i slatko Vas je videti kako branite boje svoje države u tim slatkim dresovima. Idemooo", samo su neki od komentara.

Jovana i Željko blistali na svadbi Piksijeve ćerke: Zbog seksi i elegantne haljine mnogi nisu odvajali pogled od voditeljke (FOTO)

Jovana Joksimović, Printskrin: TV Prva
Srđan Predojević, Printskrin: TV Prva
Srđan Predojević, Bogdan Bogdanović i Jovana Joksimović, Foto: Instagram/jjovanajoksimovic

Podsetimo, Orlovi prvu utakmicu igraju u nedelju 17. juna od 14 sati protiv Kostarike u Samari. Pet dana kasnije igraju sa Švajcarskom u Kaljiningradu od 20 sati, a 27. juna sa Brazilom u Moskvi takođe od 20 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA