Izuzetna gostovanja i ove nedelje na splavu Port: Leksington i Tropiko band razgaliće vaša srca

Nakon nedavno održanog spektakularnog koncerta pred vise od 10 000 ljudi, članovi "Leksington benda" rešili su da još jednom iznenade svoje fanove i da prirede nastup za pamćenje u Beogradu i to u sredu 27.juna

  • 0

Od početka nove letnje sezone, splav Port omiljeno je mesto za dobar provod svih ljubitelja dobre zabave, mnogobrojnim turistima iz regiona baš je Port na prvom mestu klubova kao garant dobre zabave.

Nakon nedavno održanog spektakularnog koncerta pred vise od 10 000 ljudi, članovi "Leksington benda" rešili su da još jednom iznenade svoje fanove i da prirede nastup za pamćenje u Beogradu i to u sredu 27.juna. Port by Community je mesto gde će svi oni koji vole Leksington bend moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima i prisete se kako je sve to izgledalo pre par dana pred prepunin Tašmajdanom.

Foto: Promo

Već u petak na istom mestu će svirati Tropiko bend.

Ovo je  mesto gde će svi oni koji vole Tropiko bend moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima a dobro je poznato da ovi momci ne nastupaju u Beogradu osim na velikim koncertima, tako da je ovo jedinstvena prilika da ovo veče vaš izbor upravo bude splav Port.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA