≫ 

Evo šta je advokat Nataše Bekvalac rekao posle suđenja (VIDEO) (FOTO)

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić sreli su se prvi put oči u oči u Prvom osnovnom sudu u Beogradu

  • 0

Danas je u Prvom osnovnom sudu počelo suđenje Luki Lazukiću koji se tereti da je u noći između 13. i 14. aprila fizički napao svoju suprugu Natašu Bekvalac.

Nataša Bekvalac napustila Prvi osnovni sud, evo zbog čega ona danas neće biti saslušana! (FOTO) (VIDEO)

Nataša i Luka danas su se u sudnici Prvog osnovnog suda prvi put susreli licem u lice. Iako je Nataša izbegavala da pogleda svog još uvek zakonitog supruga, Luka je u čekaonici delovao jako smireno.

Nataša Bekvalac i advokat Nemanja Vlček, Foto: Nikola Tomić

Nataša je nakon nekoliko minuta napustila sudnicu, jer, kako je naveo njen advokat Nemanja Vlček, nije bila dužna da prisustvuje saslušanju svog supruga Luke, a imala je i obaveze.

Luka Lazukić sa svojim timom advokata, Foto: Nikola Tomić

Na početku pretresa Lazukićevi branioci, kojih ima ukupno pet, tražili su da se isključi javnost sa suđenja, ali je to sud odbio. Kako saznaje Telegraf, Lazukić je i ovoga puta negirao da je tukao Natašu.

Zamenik tužioca je izneo svoje dokazne predloge da se na suđenju ispita Nataša Bekvalac u svojstvu oštećene, kao i bebi siterka koja je prisustvovala svađi između supružnika u noći između 12. i 13. aprila.

Luka Lazukić pokreće sajt na kojem će izneti kompromitujuće detalje iz braka sa Natašom Bekvalac?

Nakon završetka ročišta, okupljenim medijima obratio se advokat Dobanovački Đorđe iz advokatske kancelarije "Aleksić", koja zastupa Bekvalčevu.

Natašin advokat Dobanovački Đorđe, Foto: Nikola Tomić

- Ne bismo sada komentarisali tok postupka, mogu da kažem da smo zadovoljni dosadašnjim radom tužilaštva i suda. Naraočito ne pred krivični postupak, i ovo prvo ročište koje je dobro prošlo. Naredno je zakazano za 20. jul. Tada će okrivljeni dati svoju odbranu - izjavio je Dobanovački.

(M.Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA