≫ 

Nikola Rokvić šokantnim tizerom najavio novi spot! (FOTO) (VIDEO)

Na zvaničnom Jutjub kanalu IDJVideos objavljen je tizer za novi spot u kojem Nikola Rokvić na početku pušta svoje stare pesme, seče svoju dugu kosu, a sve to predstavlja povratak starom muzičkom pravcu

  • 2

Poznati pevač Nikola Rokvić u velikom stilu vraća se komercijalnim vodama sa novim hitom, za koji je spot snimio sa našom najboljom producentskom kućom IDJVideos.

Na zvaničnom Jutjub kanalu IDJVideos, objavljen je tizer za novi spot u kojem Nikola Rokvić na početku pušta svoje stare pesme, seče svoju dugu kosu, a sve to predstavlja povratak starom muzičkom pravcu.

Foto: Promo

- Veoma sam srećan što ću publici predstaviti novu pesmu, ali u pravcu koji su oni prepoznali i u velikom broju podržali na samom početku. Jedva čekam da čujem reakcije kako publike, tako i mojih kolega. Pored toga, prvi put sarađujem sa produkcijom IDJVideos i potpuno sam oduševljen kako se odvijalo snimanje spota, zaista su pravi profesionalci - rekao je Nikola ovim povodom.

Brojna publika sa nestrpljenjem čeka spot za novu numeru koja ima jasno značenje i poruku da se pevač vraća muzičkom pravcu koji ga je proslavio na početku karijere.

VIDEO: Ovo je poruka koju je NIkola Rokvić imao za našu reprezentaciju

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1993

    4. jul 2018 | 16:43

    Tako i treba, a ne da bude u moru istih. I dan danas obozavam njegove stare pesme, a i vala nek je odsekao kosu izgledao je kao slikar umetnik. Ovde iz spota u kolima, ta frizura mu je vrh, bas izgleda muzevno onako...

  • Dača

    4. jul 2018 | 18:20

    Tizer, hendlowanje,mafijanje i ostalo... e moj Vuce i srpski jeziku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA