Anastasija i Luna godinama ne pričaju, a sad su otišle na isto mesto! (FOTO)

Ražnatovićeva i Đoganijeva nakon dužeg vremenskog perioda našle su se na istoj lokaciji

  • 34
Anastasija Ražnatović, Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović i Luna Đogani godinama su se družile, a bliskost je eskalirala time što je Anastasija u februaru pre dve godine i krstila Lunu.

Međutim, sve je puklo u periodu kada se Anastasija zabavljala sa Kostadinom Terzićem, i to, po Luninim rečima, zato što je Anastasija njoj zbog njega okrenula leđa.

Međutim, sa strane Ražnatovićeve došle su potpuno druge informacije, pa se tako pričalo i priča kako je Luna imala aferu sa sinom Zvezdana Terzića.

Luna Đogani, Foto: Instagram/luna_djogani

Nekadašnje drugarice uspešno su se mesecima mimoilazile, u poslednjih devet i po meseci zbog Luninog boravka u Zadruzi, ali su se sada našle na istom mestu!

Luna otkrila nepoznate detalje iz svađe nje i Cecine ćerke, ali i kada se prvi put poljubila sa Veljkom! (VIDEO)

Naime, Luna je došla do Soluna, iz drugog mesta u Grčkoj u kojem odmara sa porodicom, a u Solun je tokom jučerašnjeg dana, baš kad i Luna, stigla i Anastasija!

Obe su se pohvalile kako uživaju u ovom gradu, a da li su se videle i oči u oči, ili će se već sresti, ostaje da vidimo. 

Anastasija Ražnatović je objavila nekoliko snimaka iz Soluna, Foto: Instagram
Luna se pohvalila atmosferom u Solunu, Foto: Instagram

Podsetimo, Ceca Ražnatović demantovala je Lunine tvrdnje da se sa Anastasijom družila 13 godina. Pevačica je rekla da je druženje navodno trajalo mnogo kraće, te da njen sin Veljko nikada nije bio u vezi sa Lunom.

Veliki šef opomenuo Lunu zbog sprdnje na račun Anastasije Ražnatović, ona se smejala, pa onda izgovorila ove reči! (FOTO)

VIDEO: Pogledajte Anastasijinu reakciju na pitanje o Luni

VIDEO: Luna šapuće Kiji koja pesma je podseća na Veljka Ražnatovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    5. jul 2018 | 11:37

    Luna je zaista ne iživljena ! Šta je ovde interesantno ? Šta bi radila da je na Marbeji - Puerto Bénus ili Monako ? Zar nisu svi na odmru ? Gde su joj sestre , samo tri tanjira ?

  • CcC

    5. jul 2018 | 11:16

    Kako je lepa i cista Anastasija...

  • Boka

    5. jul 2018 | 09:56

    Razlika je u tome sto ce Anastazija biti u hotelu sa 5 * ili u nekoj vili za razliku od Lune u hotelu bez * ili neki paradaiz krevet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA