≫ 

Rada rekla da se od nje gore oblači samo Jadranka, a sada se Barjaktarovićeva oglasila i iznela detalje prvog susreta nakon ovih reči!

- Baš dugo sam razmišljala o tome što je izjavila, vraćala sam film i shvatila da ja nju nikada nisam komentarisala - rekla je crnogorska pevačica

  • 0
Rada i Jadranka, Foto: A. Nalbantjan/Promo-Pink TV

Rada Manojlović nedavno je izjavila da se na estradi samo Jadranka Barjaktatović oblači gore od nje.

Crnogorska pevačica je, kako kaže, na početku bila razočarana, ali je sve ovo rešila da posmatra iz drugačije perspektive.

- Rada i ja smo uvek bile u odličnim odnosima, iako se nismo družile intenzivno. Mislim da je ona mene isprozivala da se loše oblačim, jer je slušala osobe koje mene ne podnose. Ipak, nakon što sam to čula, bila sam u šoku danima. Nikada nisam imala loše mišljenje o njoj, a i da je tako, ne bih ga javno iznela. Inače, lagala bih kada bih rekla da je na estradi sve sjajno i bajno. Mene komentari ne zanimaju, vodim svoj život, a sve što neko kaže o meni, vidim kao reklamu - rekla je Jadranka Barjaktarović.

Jadranka Barjaktatović Foto: Promo-Pink TV

Ona je potom opisala kako je izgledao susret sa Radom nakon što je Manojlovićeva ovo izjavila.

- Baš dugo sam razmišljala o tome što je izjavila, vraćala sam film i shvatila da ja nju nikada nisam komentarisala. Nakon nekog vremena smo se srele, a ona mi je rekla: "Dobro je, Jašo, sve je okej! Ti meni, ja tebi." Ja sam joj odgovorila: "Dala si mi reklamu, iako mi se ne sviđa! Smatram da si dobar i kvalitetan čovek, a nikada te nisam uzimala u usta. Ali ako ti tako smatraš, okej. I dalje te gotivim." Ona je tada spustila loptu i samo rekla: "Dobro, Jašo, ’ajde, opusti se" - rekla je Jandranka.

Podsetimo, Rada je početkom aprila objasnila da tako nešto nikada u životu ne bi izjavila, da Jadranka nije prva počela.

Rada Manojlović, Foto: Marko Jovanović

- Jadranka mi to nije zamerila, srele smo se na nekom snimanju malo posle moje izjave. Samo ću vam jedno reći - nikada, ali baš nikada ne bih prozvala nekog ko mene nije prvi prozvao. To vrlo dobro znaju sve moje koleginice i kolege. Jadranka je i te kako umela da me vređa, a bilo je mnogo stvari za koje nije bila u pravu. Da u nekoliko navrata nije ispala nefer, sigurno ne bih komentarisala njen stajling, čak i da je džak na sebe stavljala kroz celu karijeru - objasnila je Manojlovićeva.

VIDEO: Rada Manojlović otkrila: Razni ljudi su mi upadali u kuću, hteli su da me odnesu!

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA