≫ 

Preokret! Ovaj snimak otkriva pravu istinu o onome što se dešavalo u Luninom butiku, nema ni govora o uništavanju i paljenju! (VIDEO)

U pitanju je nešto sasvim drugo, a mladić je stavio do znanja da je sve rađeno isključivo šale radi

Luna Đogani sinoć je otvorila svoj butik/ Foto: ATA Images

Luna Đogani i njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani danas su na društvenim mrežama napravili pometnju, i to zbog "upada" nepoznatih mladića koji su, kako je Luna navela, želeli da "unište i zapale njen butik". 

U videu je naglašeno kako je u pitanju samo prenk i da nema potrebe za negativnim komentarima, kao i da bi, da to nije bila Luna Đogani, bila neka druga javna ličnost koja je otvorila butik.

- Svi znate da ja porodicu Đogani obožavam, i našu Lunči i Anabelči i sve to, i nema potrebe da se širi bilo kakva mržnja, zato što, kako kaže naša Anabelči, "ljubav za ljubav", ali naravno ako se Lunči bude ljutila zbog ovoga, ja se nadam da će ona meni oprostiti, jer ja ipak imam samo 21 godinu - objasnio je jedan od aktera prenka.

Hteli su da mi unište butik, da ga zapale! Luna očajna, obratila se fanovima i rekla šta je doživela (VIDEO) (FOTO)

Anabela i Luna na otvaranju butika u istim komadima/ Foto: ATA Images

Mladić se izvinio radnici u butiku, naglasio da je u pitanju samo bezazlena šala, zabavno-humoristički šou, te da nema potrebe za bilo kakvim prozivkama i da ne želi da bilo ko proziva ni Lunu ni Kiju, ili bilo koga.

Pogledajte video koji objašnjava šta se tokom današnjeg dana dogodilo u Luninom tek otvorenom butiku, i u koju je svrhu sve bilo:

Inače, Luna je, kao i njena majka Anabela, obrisala sve komentare u kojima optužuje "Kijine fanove", a evo i jednog njenog komentara koji kruži društvenim mrežama:

Lunin komentar/ Printskrin: Instagram

VIDEO u kojem se Luna obraća pratiocima na Instagramu povodom ove situacije, u kojem kaže kako su mladići hteli da joj unište i zapale butik pogledajte u nastavku teksta, a kako je Gagi Đogani optužio Kijine fanove i šta im je sve poručio pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    13. jul 2018 | 22:11

    U celoj ovoj prici, jedino nasilje su Lunine pretnje. A da, zaboravih, ona je zrtva, iskrena, 22 god i kako vec ide ta njena zalopojka...

  • JA

    14. jul 2018 | 00:25

    Nije vazno da li je klinac neciji fan ili nije, usao je na privatan posed i snima bez dozvole. To su cinjenice, ostalo treba policija da radi svoj posao.

  • STOP NASILJU

    13. jul 2018 | 22:50

    Ko zna sta je ovaj mali radio kad je isključio snimanje. Ovo je nedopustivo. Sram bilo one koji ovo podrzavaju. Sutra se i njihovom detetu, sestri moze desiti jos nesto gore. Ovako se pocinje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA