≫ 

Tvrdi da su to uradili Kijini fanovi! Gagi Đogani se oglasio nakon što su nepoznati mladići upali u Lunin butik (FOTO)

- Da li je moguće da svoj život ne možete sami da osmislite, već se i dalje ponašate po šablonu rijalitija? - napisao je između ostalog Gagi Đogani u javnom obraćanju

  • 45
Foto: Facebook/gagi.djogani

Nakon što je Luna Đogani objavila video poruku u kojoj je objasnila kako su nepoznati muškarci danas pokušali da joj unište butik, i to samo nekoliko sati posle otvaranja, oglasio se i njen otac Gagi Đogani. 

Prema rečima porodice Đogani, u Lunin butik upali su nepoznati mladići, maltretirali zaposlene radnice i navodno pokušali da unište i zapale butik, a jasno su naveli kako sumnjaju na fanove Kristine Kije Kockar.

- Danas su dva punoletna "mangupa" upala u Lunin butik i maltretirali devojke koje su tu zaposlene. Ispostavilo se da su Kijini fanovi, a Lunini hejteri. Ljudi moji, Zadruga se završila pre skoro mesec dana! Vratite se svojim životima. Prestanite da širite mržnju i rat sa interneta prenosite na ulice! Da li je moguće da svoj život ne možete sami da osmislite, već se i dalje ponašate po šablonu rijalitija?! Okrenite se sebi! Živite i pustite druge da žive! - poručio je Gagi.

Foto: Facebook/gagi.djogani

VIDEO: Luna na udaru nasilnika! Muškarci upali u njen butik i maltretirali radnice

VIDEO: Luna Đogani otvorila butik u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneki

    13. jul 2018 | 21:38

    Ovi nikako ne ostavljaju Kiju na miru,sta vam Kija radi,ona vam je i dalje nocna mora,pa vi ni sna nemate koliko mi se cini,a ti Lunci sledeci put kad se slikas sa tatom ne podizi tu nogu nije primereno

  • otvoreno

    13. jul 2018 | 20:46

    Ne znam da li sam ja staromodna i uskogruda ali ovako slikanje sa tatom mi nije prikladno, dizanje noge preko njegovog tela. Zasto???

  • Radmila i Sima

    13. jul 2018 | 22:23

    Ko su bre ovi Đogaji, i ko im daje za pravo da pljuju Kristinu?Ona vas ne dira a i ne pominje.Niste joj bitni.Vi ste njoj porodicu razorili a ne ona vama.Dosta više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA