≫ 

Kako može da bude moja koleginica? Evo šta Mira Škorić misli o tome što je Kija postala pevačica

Pevačica je prokomentarisala trenutnu pomamu oko rijalitija, i to što je pobednica Zadruge postala pevačica

  • 77

Mira Škorić nastupila je sinoć na 57. Festivalu kulture mladih Srbije i oduševila građane ovog mesta u istočnoj Srbiji. Pre koncerta na kome je bilo 5.000 ljudi, Mira je pričala o svojim planovima, ćerki Milici, a dotakla se i aktuelnih rijaliti zvezda.

Mira je priznala da je prvi put bila u Knjaževcu i da je oduševljena publikom navodeći da su Knjaževčani sjajni domaćini. Pevačica će na jesen izbaciti još jedan singl i početi sa promocijom istog, a do tada vredno nastupa i jedva da ugrabi slobodnog vremena.

- Ja trenutno samo nastupam i padam u nesvest od nastupa - kaže Mira.

Mira Škorić/ Foto: A. Nalbantjan

Pevačica se osvrnula i na trenutnu muzičku scenu, ali i na rijalitije o kojima mesecima unazad priča skoro cela Srbija, pa i region. Priznaje da se ne prilagođava trendovima i da nema u planu da snimi duet, kao i da ceni ono što rade pojedini reperi, najviše Rasta i Đus.

- Ja ne mogu sve da nazovem koleginicama. Ovo danas što se dešava je džungla. Savez udruženja mora hitno da reaguje. Ne treba sve svrstavati u isti koš. Sramota me je da mi neko kaže da je rijaliti zvezda tvoja koleginica. Kako može da bude moja koleginica? - pita se Mira.

Potom je prokomentarisala i to što je pobednica Zadruge koju je, kako je rekla, pratila jer je bilo nemoguće ne gledati, Kristina Kija Kockar, snimila duet sa "Ministarkama" i postala pevačica.

Kristina Kija Kockar/ Foto: Marko Jovanović

- Ja mislim da je to previše. Mislim da bi bilo mnogo lepše da se poruka iz rijalitija poslala za bolesnu decu. Ali narod bira ono što će da gleda. Ali te instant slave i to...

- Ja sam bila u VIP velikom bratu i u Parovima kao gost iznenađenja nekoliko dana. Bolje je organizovati humanitarne koncerte, nego rijaliti. Toliko je bolesne dece, kojima je preko potrebna pomoć. Nekoliko koncerata mesečno, svako će doći da pomogne bolesnima. Ja sam više za to, nego glasati za nekog favorite rijalitija - zaključila je Mira.

Inače, njen favorit u Zadruzi bila je Miljana Kulić, a u Parovima Mladen i Gastoz.

Mira Škorić/ Foto: ATA Images

VIDEO: Prvi kadrovi Kijinog spota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tz

    23. jul 2018 | 10:30

    Nikada mi nisu jasni negativni ljudi koji neciji pocetni uspjeh omalovažavaju. Bas kada je podrska najpotrebnija. Kijo samo naprijed ti si rodjena da pobjedjujes, jer plijenis svojim srcem i dusom. Pjesma i spot su za 10.

  • Srboljub

    23. jul 2018 | 04:33

    Zar i ti Miro?Sramota.Šta je vas briga šta ko radi?Gledajte svoja posla.

  • Sibin

    22. jul 2018 | 19:19

    Bas me zanima gde to Mira nastupa,pada u nesvest od posla???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA