≫ 

Ovako je Milić Vukašinović pre mesec dana pričao o ćerki Maji, koja je izvršila samoubistvo (VIDEO)

Ćerka poznatog rokera pre nešto manje od dva meseca prerezala je sebi vene, posle čega je trebalo da bude prebačena na Psihijatrijsku kliniku

  • 3

Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića, 1. juna pokušala je sebi da oduzme život tako što je prerezala vene, a samo mesec i po dana kasnije, sinoć oko ponoći, pronađena je mrtva u stanu u sarajevskom naselju Jezero.

Prema pisanju tamošnjih medija, Maju je u stanu pronašla prijateljica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, ali već je bilo prekasno. Preliminarnim rezultatima istrage i spoljnim pregledom tela utvrđeno je da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima ili lekovima.

Ispred zgrade Vukašinovića muk: Milić nije u stanju da razgovara (FOTO)

Nepuna dva meseca ranije, Vukašinovićeva ćerka je 1. juna pronađena krvava u kupatilu, a ekipa Hitne pomoći stigla je na vreme i nesrećnu ženu zbrinula i prevezla u Urgentni blok "Opće bolnice Abdulah Nakaš", gde su joj rane na ručnim zglobovima sanirane i nalazila se van životne opasnosti. Avdibegović je, kako su 2. juna naveli bosanski mediji, trebalo da bude upućena na Psihijatrijsku kliniku.

Milić Vukašinović sa ćekom Majom, Foto: Facebook

Povodom nesrećnog događaja, tada, kada je Maja presekla vene, kratko se oglasio i njen otac, Milić Vukašinović.

- Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari - rekao je muzičar.

Foto: Facebook/maya.avdibegovic

Milić je o periodu kada su droga, seks i alkohol bili njegovo drugo ime, često govorio.

- Ne kajem se, jer je takva moja priroda. Lečio sam se od alkohola, ali sve je to bilo pre Suzane. Već pet godina ne pijem. Voleo sam taj period kada je bilo totalno ludilo, a najviše ku*vanje. Alkohol je dobar, jer sutra ženi možeš da se pravdaš. Ako si tezan onda nemaš opravanja. To se najčešće dešavalo kada sam bio u Londonu. Tamo sam šmrkao kokain, duvao i pio viski. To je bio totalni razvrat - ispričao je Milić pre nekoliko godina.

Foto: Marko Todorović

- Činili su to rokeri, a narodnjaci su pili rakiju! Ali, davno su prošla vremena kad se znalo ko je ko. Ne krijem, probao sam i ja drogu, jer da nisam ne bih znao šta sve droga može da uradi sa čovekom - objasnio je Vukašinović.

Poslednje zajedničke objavljene fotografije Milića sa ćerkom Majom i unucima pogledajte OVDE.

Pogledajte i intervju sa Milićem i Suzanom Vukašinović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    25. jul 2018 | 12:49

    Lepo si vaspitao cerku pa je krenula tvojim stopama, svaka ti cast. Bas si bio otac za uzor! Sram te bilo.

  • Dex

    25. jul 2018 | 15:16

    Treba obratiti pažnju i na ovaj satanski znak koji pokazuje na obe slike!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA