≫ 

Evo kako se Kija skockala i šta je rekla o utiscima pred svoj prvi nastup na kojem je bio i sin jedne od naših najpopularnijih pevačica! (FOTO)

Splav je bio krcat, a svi su sa nestrpljenjem čekali da žurka počne

  • 21
Kija, Foto: ATA Images

Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar ove večeri je imala svoj prvi nastup sa grupom "Ministarke" na jednom beogradskom splavu.

Nekoliko sati pred Kijin večerašnji nastup oglasila se Karleuša, a evo kakvu poruku je sada uputila! (FOTO)

Kija i Ministarke su zapalile masu hitom "Ne vraćam se na staro", koja je za samo pet dana imala više od pet miliona pregleda, a fanovi su joj u to ime priredili iznenađenje i doneli tortu.

Foto: Telegraf

Posećenost je bila ogromna, splav je bio krcat, a Kristina je pred sam početak nastupa za Telegraf otkrila kakvi su njeni utisci i da li ima tremu.

Kija, Foto: Telegraf

- Pa i nemam neku posebnu tremu. Devojke i ja smo spremne da večeras napravimo veliku žurku, jedva čekam da nastup krene. Hvala Kristini i Milici na svim savetima, ali i Filipu i Milošu na ukazanom poverenju - rekla je Kija za Telegraf.

Veljko Ražnatović, sin jedne od naših najpopularnijih folk pevačica Cece Ražnatović došao je da podrži Kiju i Ministarke i uživa u njihovom nastupu.

Veljko, Foto: Telegraf

Kija: Sloba je moja najveća ljubav a ja sam njegova VIDEO

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    26. jul 2018 | 06:10

    Da nije smesno bilo bi tužno, ili obrnuto. Kada bi na pošten način pobedila, podržala bih te, ovako ne. (Za Kijevce, nit je mrzim, nit sam ljubomorna i zavidna) Samo je NE VOLIM i tačka. Zelim vam lep dan ljudi.

  • cica

    26. jul 2018 | 07:05

    Uzela od Mace haljinu, samo Maci lepse stoji!

  • Dusa

    26. jul 2018 | 07:21

    Raznatovici ci su ljudine. Mnogo su dobrodusni. Svaka cast na podrsci. CECO LEGENDO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA