≫ 

Kija sa Ministarkama dovela atmosferu do ključanja, a malena haljina otkrila sve (VIDEO)

Vreli nastup KIje Kockar

  • 56

Kristina Kija Kockar i grupe "Ministarke" napravili su sinoć ludu žurku na jednom beogradskom plavu. Za svoj nastup pobednica "Zadruge" se obukla provokativno.

Kija Kockar Foto: ATA Images

Na sebi je imala malu crvenu haljinu, koja je više otkrila nego sakrivala. Kako je Kijin seksi nastup izgledao, pogledajte na snimku na početku teksta.

Pogledajte još fotografija sa nastupa Kije i "Ministarki".

Kija Kockar Foto: ATA Images
Kija Kockar Foto: ATA Images

Kija Kockar Foto: ATA Images
Kija Kockar Foto: ATA Images
Kija Kockar Foto: ATA Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    26. jul 2018 | 15:30

    Ljudi koji ne vole Kiju su.prvi u pregledima i komentarima. Zasto? Sklonite se ljudi, je li nesto vase uzela? Prevara veka neko rece, tebe prevarila? Kome je uzela nesto, mesto u Ministarkama? Mnogo vas za to jedno.mesto. Curi se otvorilo njenih 5 minuta srece, ostavice zbog vasih prostackih komentara? Zbog.Karleuse kojoj vreme prolazi a voli da pljune svakog uspesnog? Dajte ljudi, sklonite se. A sad me napljujte slobodno, citate sve sto je u vezi sa Kikicom. Objavite, pliz.

  • tasija

    26. jul 2018 | 12:57

    Volela bi da znam,,,ko je taj covek koji kritikuje Kiju a nije u muzickim vodama. Neko ko pocinje kaso ANASTASIJA,,,treba da dobije podrsku. Pocetnicima treba dati podrsku,,,ali bas zato ANASTASIJU KRITIKUJU,,,ALI I kIJU...zASTO? nE MOZE LI SE RECI,,,DA DOBRO JE,,,ALI MOZE I BOLJE. anastaSIJA se kritikuje zbog mame CECE,,,a KIJA zbog Luninih fanovqa. GRESKA. OSTAVITE I JEDNU I DRUG NA MIRU,,,NISU ZASLUZILE POGRDNA IMENA,,JER TA ISTA KIJA JE ZENA KOJA JEDOZIVELA O9NO9 STO NI JEDNA ZENA NIJE,,,I KRENULA,,DAJTE JOJ PODRSKU...NE POVEZUJTE PRIJAT4ELJSTVO CECE I KIJE,,,PA TA MRZNBJA SA CECE DA KRENE NA KIJU. NEMA POTREBE...ONE JESU I OSTAT CE U KOMUNIKACIJI,,,,ALI ODVOJITE TO. HVALA.

  • Gocislava

    26. jul 2018 | 12:50

    Mislim da ste preteralili sakritikovanjemKije, Licno znam da Kija nije zaslzila ovakve kritike.,Ona nije nikome uzelka muza,,ona nikome nije uradila nesto cega bi se stidela, Ceca koja je najveca zvezda na Balkanu je stala uz nju. I ne bez razloga. Upoznale su se mnogo ranije,,Ceca je procenila da je Kija divna zena,,,zena koja je kulturna,,,fina,,obrazovana,,,i nicim nije povrdila nikog, Ceca nikada ne bi stala uz nekog ko nije zaslzio njeno poverenje. Ona je to ucinila sa razlogom. I tako ce ostati. Ne vidim razlog pisanja koja nisu argumentovala,,,nedokaziva,,,s toga nema potrebe kritikovati Kiju,,,niti prijateljstva koja se rqadjaju,,a ni to da li je sin CEWCE bio na koncertu, Da bio je,,i otici ce uvek,,kada je Kija u pitanju,,jer takvu muziku slusa privatno, Ona to izvodio pristojno,,lepo i jednostavno zasluzuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA