≫ 

Pričalo se da su u vezi, a sada su isplivale fotke koje dokazuju da su Kija i Vuk Mob zajedno na odmoru u Crnoj Gori! (FOTO)

Kija i Vuk su zajedno uživali na jednoj plaži u Ulcinju, a ove fotke sa jednim fanom su ih odale

  • 54
Kija i Vuk Mob, Foto: ATA Images

Pobednica Zadruge Kija Kockar prošle noći je imala svoj prvi nastup sa Ministarkama na jednom beogradskom splavu, a već danas se uputila na Crnogorsko primorje.

Milan Stanković otkrio zašto je teško da će doći do saradnje sa Kijom (VIDEO)

Kija je doputovala u Ulcinj, a onda je svima zapalo za oko to što joj je društvo na plaži pravio momak sa kojim su je do nedavno svi povezivali.

Kija, Foto: ATA Images

Naime, reč je o reperu Vuku Mobu od kojeg se Kristina nije odvajala tokom čitavog boravka na plaži, a kada su zajedno otišli u kafić prišla im je devojka koja je želela da se slika sa njima.

Vuk Mob, Foto: Nikola Tomić

Kako niko ne bi primetio da su njih dvoje bili zajedno na istom mestu u isto vreme, slikali su se odvojeno sa devojkom, ali ih je odala ista lokacija, odnosno kafić u kojem su se oboje našli.

Vuk Mob, Foto: Privatna arhiva
Kija, Foto: Privatna arhiva

Podsećamo, Kija je nedavno potpisala papire za razvod braka od pevača Slobodana Radanovića, a Vuk je takođe nedavno raskinuo vezu sa verenicom Biljanom.

Zvala sam muža na nastup, rekao mi je da nema s kim da dođe: Kija o Slobi, Jeleni Karleuši, Anastasiji Ražnatović...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Devojka

    27. jul 2018 | 00:29

    Drugarica I ja smo ih malopre videle zajedno, slikaju se sa prolaznicima I Petrovcu. Nisan niciji fan, ne pratim te ljude, ali zaista ne mogu da verujem da su takvi ljudi kod nas poznati...

  • Нико

    27. jul 2018 | 00:10

    Вук Моб??? Па, ко је он???

  • Istina

    26. jul 2018 | 23:35

    Slobo sve ti je oprosteno,divan si decko...Bezi od ove..zato sad forsira razvod da uziva sa deckom kom rasturila veridbu..ispade gora od Lune .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA