Sandru Afriku policija u Cirihu izula na kontroli, ona poludela! (VIDEO)

Peh za pevačicu na ciriškom aerodromu

  • 17

Sandra Afrika imala je neprijatnu situaciju na aerodromu u Cirihu. Naime, kako saznaje Telegraf, policija je nakon kontrole izula pevačicu, tako da je na sebi, umesto patika, na nogama imala navlake.

Nikad perverznije slike Sandre Afrike! Od njene brutalne guze iz nikad bližeg ugla ispadaju oči, a tek kad joj je skliznuo bikini... (FOTO)

Srpska seks-bomba bila je neraspoložena, a u jednom trenutku je čak i opsolvala. Celu ovu situaciju možete videti na sminku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzo

    28. jul 2018 | 13:42

    Pogledajte kakve je patike nosila, sa dojmom od 10 cm, njih nosi da bude viša, jer je iskompleksirana zbog toga sto je niska. Carinici kada su vidjeli djoncinu, odmah su je izdvojili za pretres, i detaljno pregledali patike, jer su mislili da možda krijumčari nešto u njima. Bio sam odmah tu pored i video čitavu situaciju. Sandra se smeskala, vrckala Itd, pokusavala da zavede, ali su je likovi iskulirali maksimalno. Zato je jadna i bila besna, navikla da neinteligentni(da ne napišem nešto drugo) balkanci, na svaki njen pokret guzom i pogledom, balave i puštaju je bez problema. Ali malo se zeznula, jer Svajcarci za razliku od nas, svoj posao shvataju veoma ozbiljno, a tako ga i rade.

  • Vesko.

    28. jul 2018 | 13:53

    Grdna brate ka sami djavo , i to novinari nazivaju "lepoticam" !

  • Nina

    28. jul 2018 | 13:29

    Sasvim normalna procedura!? Sto se iznervirala? Da joj mozda ne smrde noge?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA