≫ 

Bahati tatin sin vozi "lamborgini" 200 na sat, a sada bi i Soraja da "leti" sa njim! Zapao joj za oko, pa mu javno slala poljupce (VIDEO)

Starleta je putem video-snimka uputila srdačne pozdrave ovom bogatom mladiću

  • 28
Soraja, Foto: Nikola Tomić

Momak koji je skrenuo pažnju na sebe tako što je na svom Instagram profilu na kojem se potpisuje kao "Bogati crni panter" kačio snimke gde u luksuznom "lamborginiju"  koji je dobio za svoj osamnaesti rođendan, a vredi čak 200.000 evra obilazi automobile i kamione na putu, dok kazaljka na satu za samo 15 sekundi dostiže i do 200 kilometara na sat, postao je jako popularan na društvenim mrežama.

Soraja u nikad brutalnijem izdanju: Ogromne grudi pucale u tesnom kupaćem, a onda se okrenula i pokazala guzu u krupnom planu! (FOTO)

Ovaj mladić navodno živi u Beogradu, a dane provodi tako što obilazi fensi kafiće i pravi fotke koje često kači na svoj Instagram.

 
You think it, i do it A post shared by @ richblackpanther on

Kako je ovakvim ponašanjem privukao veliku pažnju i prikupio mnogobrojne pratioce na društvenim mrežama, zapao je za oko i jednoj našoj popularnoj starleti, a u pitanju je Soraja Vučelić koja je putem video-snimka na svom Instagramu uputila pozdrave i poljupce ovom momku.

- Pozdrav za Rič blek pantera - rekla je Soraja.

 
KO ZNA, ZNA A post shared by @ richblackpanther on

Momak se zatim odmah pohvalio, pa je ovaj snimak objavio i na svoj Instagram.

VIDEO: Ovome je trebalo izvući uši dok je bio mali jer sada može da napravi haos

VIDEO: Isti junak samo što sada besna kola tera po njivama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :)

    31. jul 2018 | 18:38

    To bi i meni uradila da vozim to kao i svakom drugom. Nije do tebe, do lamborghinija i tatinih para je. Inace njegov tata ima veliku firmu sa preko 90 kamiona u Svajcarskoj pa koga zanima odakle novac za to...

  • Др

    31. jul 2018 | 18:37

    Ма, не , него ће да јури младе матмачаре!?

  • Stevan

    31. jul 2018 | 19:31

    Tatina firma radi punom parom. Kad mu tata dozvoljava bahanalije, jbg nek mu je sa srecom. Verovatno nikad u zivotu decko nije radio a niti ce ikada raditi. To je zivot...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA