≫ 

Sutra počinje Heineken Lovefest: Festival ljubavi četiri dana na pet muzičkih bina (FOTO)

Ovogodišnji Heineken Lovefest trajaće od 2. do 5. avgusta, a zamena ulaznica za narukvice počinje na Vrnjačkom platou u centru grada već danas od 17 časova

  • 0

Još samo jedan dan nas deli do početka dvanaestog i najvećeg izdanja festivala ljubavi. Ovogodišnji Heineken Lovefest trajaće od 2. do 5. avgusta, a zamena ulaznica za narukvice počinje na Vrnjačkom platou u centru grada već danas od 17 časova.

Pet muzičkih bina i 4 festivalska dana u Vrnjačkoj Banji

Ovogodišnje izdanje pratiće čak pet muzičkih bina. Svima najpoznatiji i najveći Fire Stage ugostiće svetske zvezde među kojima su Seth Troxler, Jamie Jones, Sven Vath, Loco Dice, Stephan Bodzin, Nicole Moudaber, kao i veliki broj izvođača iz regiona. Ultra Energy Stage ostaje dosledan svom andergraund zvuku pa će se na ovoj bini naći Levon Vincent, Optimo, Robert Bergman, Tama Sumo, Glenn Underground, Luke Hess i Prosumer, a najmanja bina 99 predstaviće najveće lokalne klabing brendove. Najnovija bina elektronske muzike, Smirnoff Blow izdvaja se veoma specifičnim izgledom, a uvrstiće poznata imena od kojih su neka, Len Faki, Derrick May, Kenny Larkin, Davide Squillace, Butch i Praslea.

Foto: Ivan Miladinović

Kao i prethodnih godina i ovog leta prvi muzički zvuci čuće se sa VODAVODA H2O bine na gradskom Olimpijskom bazenu, koji će biti otvoren od 12:00h do 18:00h svakog festivalskog dana.

Festival rasprodat! Ograničen broj karata na ulazu

Dvanaesto izdanje festivala je rasprodato, a veoma mali broj karata biće dostupan za kupovinu na samom ulazu. Festivalske kapije se sutra otvaraju već od 20h, a organizatori pozivaju sve da karte zemene za narukvice tokom dana kako bi izbegli gužve na ulazu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA