≫ 

Tamaru Đurić zaustavila policija, pretresala njen BMW više od pola sata

Pripadnici policije su zaustavili Tamarin BMW X6, a potom su Đurićevu uveli u dvorište jedne zgrade u centru Beograda

  • 17

Tamaru Đurić danas je, 8. avgusta, zaustavila ekipa interventne policije u centru Beograda, a njeno vozilo pretresano je više od pola sata, piše "Kurir". Sve se odigralo na uglu Francuske i Strahinjića Bana.

Kako navodi ovaj list, pripadnici policije su zaustavili Tamarin BMW X6, a potom su Đurićevu uveli u dvorište jedne zgrade. Nakon pretresa, bivša učesnica "Farme" je ušla u svoj luksuzni automobil i u pratnji policije otišla sa ovog mesta. Na suvozačevom mestu bio je policajac.

Kako Telegraf saznaje, Tamara je došla u policijsku stanicu Stari grad da da izjavu.

Tamara Đurić i BMW Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs/izvor: "Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nema pravde

    8. avgust 2018 | 19:10

    ''Radio sam četres godina, trpeo, jeo koske i leba, pušio najgoru krdžu, štedeo, i šta sam uštedeo? Ništa!'' A ova dama sa 16 godina stigla i da se napuni silikonima i da vozi skupe džipove. Pa gde je tu božja pravda?

  • PETAR 1

    8. avgust 2018 | 19:25

    Postovani gradjani Srbije a i sire, pa Vi ste joj kupili ovaj auto, kao i mnogim drugima ucesnicima rijaliti programa, samo Vi i dalje saljite poruke i ukljucujte se direktno u programe, i eto njima i jahta.

  • Vlada

    8. avgust 2018 | 18:47

    Od usta odvajala za dzip. Svim ti sto nemaju dana radnog staza preventivno zapleniti imovinu fok se ne dokaze poreklo novca. Mi robujemo po 10 sati na poslu i nemamo za postenog polovnjaka od 4-5 hiljada evra a ovi besposlicari zive kao bubreg u loju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA