≫ 

Karleuša je nedavno oplela po Kiji, a Kockareva je posle svega na nastupu zapevala ovu Jeleninu pesmu! (VIDEO)

Kija Kockar se posle razvoda posvetila nastupima, a na njenom repertoaru su i Karleušine pesme, iako ju je JK brutalno isprozivala

  • 44
Kija Kockar/ Foto: Nikola Tomić

Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar trenutno boravi u Budvi, gde već nekoliko dana vredno radi. Kockareva je sinoć nastupila u jednom tamošnjem klubu, a atmosferu je dodatno podgrejala hitom Jelene Karleuše.

S obzirom na to da je Jelena nedavno isprozivala Kiju na društvenim mrežama, to što je Kristina otpevala baš njenu pesmu mnoge je iznenadilo. Podsetimo, spot Kije i "Ministarki" za pesmu "Ne vraćam se na staro" obara rekorde po broju pregleda, a Karleuša je za Kiju rekla "da nema izgled i harizmu da bi ostvarila takav uspeh".

Karleuša otkrila šta više nikada neće uraditi, ni za koju sumu novca, a tiče se rijalitija i "rijaliti likova"! (FOTO)

Jelena Karleuša/ Foto: Instagram/karleusastar

Kristina pop divi očigledno nije zamerila na žustrim komentarima, po kojima je JK poznata, već je na svom nastupu zapevala njen hit "Žene vole dijamante".

Kako izgleda Kijina interpretacija Karleušine pesme možete videti u nastavku teksta (premotajte na osmi video desnom strelicom):

VIDEO: Kija: Teško mi je i ne mogu da prebolim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    10. avgust 2018 | 17:43

    Kija i Tea duet.Da oduvaju celu estradu.Bio bi bum.

  • sneki

    11. avgust 2018 | 09:08

    Dok neke devojke dolaze da pevaju za zvezde granda da bi nesto postigle takodje i momci muce se dobijaju razne kritike Ova Kija je tek tako pocela da peva.Macista namestaljka sto se nje tice to je sve odradio pink tj direktor obecali joj popularnost i ona sad preko noci postade zvezda velika sacuvaj boze samo neznam do kada ce to trajati mislim njena popularnost

  • Jeca

    10. avgust 2018 | 15:21

    Bravo, Kiki, lepotice, pametnice, vrednice! 💖

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA