≫ 

Mili navodno udario Marijanu u hotelskoj sobi?! On odveden u policijsku stanicu, a ona u Urgentni centar

Kako nezvanično saznajemo u policiji, Mili je navodno udario Marijanu, ali ona nema vidljivih povreda

  • 7

Milutin Radosavljević Mili, zvezda "Parova", navodno je napao Marijanu Marković, koja je isto bila u ovom rijalitiju. Kako nezvanično saznajemo u policiji, incident se desio u sobi u hotelu Jugoslavija. Mili je navodno udario Marijanu, ali ona nema vidljivih povreda.

Ona je odvedena u Urgentni centar, a on u policijsku stanicu

Inače, Marijana i Mili su u emotivnoj vezi, a pre incidenta, Marijana je na Instagramu objavila zajedničku fotku sa Milijem i emotivni status.

- Na početku smo bili prijatelji, potom smo zaratili i postali neprijatelji, no međutim nekako spontano počele su da se javljaju emocije. Osećala sam da sam se zaljubila, ali nekako nisam bila sigurna, u nekim trenucima bih pomisljala da su mi emocije pojačane samo zbog toga jer sam u zatvorenom prostoru. Kako sam izašla, shvatila sam da ne mogu bez njega. Imam najboljeg dečka na svetu! Svaki dan me mazi, pazi, trudi se da budem najsrećnija žena i pored njega to jesam!!! Ahhhh gde si bio ranijeeeeeee, ali dobro! Volim te ljubaviii ! - napisala je Marija Marković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masa

    11. avgust 2018 | 17:43

    A crna Marijana,pa imas li ti devojko mozak,ko jos se moze zaljubiti u ovog malog?Nikada mi nece biti jasne ove cure sta je samo nasla normalno na njemu...

  • Martin

    11. avgust 2018 | 18:30

    De ga nade crna Mirjana?

  • Stojko

    11. avgust 2018 | 19:01

    Kako ovo malo moze bilo koga da udara?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA