≫ 

Da li je ovo dokaz da je hrvatski sud navodno oduzeo Severini starateljstvo nad sinom?

Županijski sud u Splitu navodno je poništio prvostepenu presudu Opštinskog suda u Zagrebu, koji je Severini Kojić i Milanu Popoviću dodelio zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom, i navodno dosudio da dete ubuduće živi sa ocem.

  • 0
Milan Popović i severina Foto: Milena Đorđević

Severina Kojić već danima je u centru medijske pažnje zbog eksplicitnih fotografija koje kruže internetom. Iz pevačicinog advokatskog tima tvrde da su navedene slike zapravo delo fotomontaže.

Milan Popović: Severinine gole slike štete našem detetu

- Navedene fotografije nisu verodostojne, to jest na ko zna koji nezakonit način su nastale. Pribavljene fotografije predstavljaju fotomontažu - stoji u saopštenju Severinih advokata.

S druge strane, portal Republika.rs tvrdi da je Županijski sud u Splitu navodno poništio prvostepenu presudu Opštinskog suda u Zagrebu, koji je Severini Kojić i Milanu Popoviću dodelio zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom, i navodno dosudio da dete ubuduće živi sa ocem.

Ovaj portal objavio je navodni dokaz da je sud oduzeo Severini starateljstvo nad sinom, a to možete videti klikom OVDE.

(Telegraf.rs/izvor: Republika.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA