≫ 

Izabela ljubomorna na majku jer joj je "skinula" dečka, ona poručila da njenoj ćerki treba dati jače lekove za smirenje!

- Ne bi bio prvi put da jedna drugoj skinu dečka, to je kod njih normalno - kaže izvor blizak porodici Aljoski

  • 1
Izabela smatra da je predstavljena kao paćenica, Printskin: TV Happy

Ulazak Izabeline majke Slađe u vilu "Parova", probudio je agresiju i nezadovoljstvo u Izabeli Aljoski, koja je  više puta istakla da je ovo njena borba i da njenoj majci nije mesto u rijalitiju.

- Znam zašto sam ušla ovde, samo me je poremetila. Ne vodi računa o tome šta priča, iznosi kojekakve gluposti. Nisam zaljubljena u Lakića, a ona konstantno priča o tome kako sam ja nesrećna i tužna jer nisam sa njim. Prestavila me je kao neku paćenicu - rekla je Izabela.

Slađa bezuspešno pokušava da utiče na Belsine ishitrene reakcije, jer je svesna da gledaoci najstrože osuđuju njeno ponašanje.

Printskin: TV Happy

- Ne znam više šta da radim sa njom, to nije moje dete i njoj su potrebni jači lekovi za smirenje - kaže Slađa.

Izvor blizak porodici Alijoski, otkrio nam je da nije isključeno da je Izabela primetila varnice između Lakića i njene majke, pa zbog toga burno reaguje.

- Ne bi bio prvi put da jedna drugoj skinu dečka, to je kod njih normalno. Evidentno je da je Izabela ljubomorna na izgled svoje majke i na to što su je svi takmičari u vili odmah prihvatili - rekao je dobro obavešten izvor.

VIDEO: Luna i Gastoz ipak zajedno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA