Gori internet! Cela estrada peva Šabanove pesme pred Arenu (VIDEO)

Povod za Šabanomaniju koja drma internet je izazov koji je pokrenula njegova ćerka Ilda u kome pevači jedni drugima daju zadatak da otpevaju po jednu numeru i nominuju drugo dvoje kolega da to učine

  • 0

Šaban Šaulić sprema muzički spektakl na kome će 6. oktobra u Štark areni proslaviti 50 godina karijere a sa kakvim nestrpljenjem javne ličnosti čekaju ovaj događaj može se videti po ogromnom broju klipova koji su osvanuli na internetu na kojima pevaju svoje omiljene pesme kralja folka.

Povod za Šabanomaniju koja drma internet je izazov koji je pokrenula njegova ćerka Ilda u kome pevači jedni drugima daju zadatak da otpevaju po jednu numeru i nominuju drugo dvoje kolega da to učine.

 

Među onima koji su se odmah odazvali nalaze se i Dragana Mirković, Slađa Alegro, Dara Bubamara, Indira Radić, Đani, Andreana Čekić, Emir Aličković iz "Lapsus band-a", Srećko Krečar, Emil Đulović, Emir Habibović a očekuje se da uskoro na izazov odgovore i Ceca Ražnatović, Snežana Đurišić, Darko Lazić, Tamara Milutinović, Biljana Sečivanović, Ana Bekuta i mnogi drugi kojima je izazov upućen.

 

Ova akcija pokazala je da je interesovanje za koncert Šabana Šaulića među javnim ličnostima jednako onom među publikom, pa nakon što su lože planule za deset dana a nivo 200 bio rasprodan tri nedelje pre koncerta, za očekivati je da već krajem nedelje sve karte za najveću dvoranu na Balkanu planu.

 
 
 
View this post on Instagram

6. Oktobar, Saban Saulic, Stark Arena, Belgrade, Jos ovu noc @mirzaselimovic23 @anidcusicA post shared by Emir Aličković (@emirlapsus) on

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA