≫ 

Pre godinu dana je bila samo “Slobina žena”, a onda je unovčila ulogu prevarene supruge i danas je najveća zvezda u Srbiji

Kristina Kockar pre Zadruge bila je anonimna devojka iz Zrenjanina. Nakon javne prevare njenog bivšeg muža postala je nemerljivo veća zvezda od njega

Kija i Sloba po njenom ulasku u Zadrugu, Printskrin: TV Pink

Kristina Kockar u "Zadrugu 1" kročila je 18. novembra 2017. godine, kao prevarena žena pevača Slobodana Radanovića.

Mišljenja su se i dalje podeljena - da li je Kristina ušla jer je želela popularnost, ili, kao što je više puta istakla, da sa mužem priča "oči u oči", i da ne čeka 9 meseci da napusti rijaliti kako bi dobila odgovore na pitanja.

Iako po ulasku u Zadrugu Sloba nije bio zvezda koja je punila klubove, kao sada, bio je pevač i javna ličnost.

Njegova supruga, u tom trenutku, imala je nekoliko godina radnog staža kao stjuardesa, koja je radila za domaću nacionalnu avio-kompaniju, kao i za nekoliko inostranih.

Kija je u finalu osvojila 1. mesto i odnela 50.000 evra, Foto: Nikola Tomić

Iako anonimna, Kristina je u Zadruzi pričala da je i tada zarađivala više od Slobodana, te da joj je plata iznosila i nekoliko hiljada evra.

Međutim, nenormalnu popularnost stekla je upravo u trenutku kada je kao prevarena žena i žrtva preljube ušla u rijaliti. Iz istog je uspela da nakon 8 meseci izađe kao pobednik, odnese 50.000 evra i potpuno porazi bivšeg muža koji je završio na 4. mestu.

Od tada, Kristinin život drastično se promenio. Otisnula se u muzičke vode, počela da zarađuje više od muža, prilično je promenila fizički izgled, a nedavno se uselila i u sopstveni stan.

Kija i Sloba na žurki u Zadruzi, nakon finala, Foto: Marko Jovanović

Kada je Sloba u pitanju, priča se da tezge naplaćuje dosta manje od svoje bivše žene, a ono u čemu je ona takođe iznad njega jesu reklame raznih proizvoda na društvenim mrežama koje Kija "papreno" naplaćuje.

Kijin izgled, kao i sve ostalo, drastično se promenilo od ulaska u Zadrugu:

Kijin izgled, kao i sve ostalo, drastično se promenilo od ulaska u Zadrugu, Foto: A. Nalbantjan

S druge strane, Slobi se prevara takođe isplatila, ali ga je bivša žena nadmašila i u poslu, a samim tim i po debljini bankovnog računa.

Slobi se prevara isplatila, ali ne kao njegovoj ženi, Foto: ATA Images

Suma sumarum, uprkos svom bolu usled prevare, Kija je istu i te kako naplatila i prošla daleko bolje od svih ostalih - Luna Đogani i Slobodan Radanović više nisu zajedno, Luna je ponovo u Zadruzi umesto da u spoljnom svetu radi i zarađuje novac, Sloba radi ali daleko manje zarađuje od svoje bivše žene, a Kija svaki svoj korak i postupak debelo naplaćuje.

VIDEO: Pre godinu dana Kija je ušetala u Zadrugu i napravila "istorijski haos"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    13. oktobar 2018 | 17:40

    E bas me obradovao ovaj clanak! Toliko o prorocima koji su govorili da ce Kija biti zaboravljena i nestati iz medija cim pocne Zadruga 2. Nije da nije zaboravljena, vec devojka redja uspeh za uspehom i momentalno je najzastupljenija zena kako u medijima, tako i na javnim desavanjima. A sto se Zadruge 2 tice, pa s obzirom da je ne ispustaju iz usta, zaista bi mogli opet da glasamo za nju, a ima nas hvala Bogu nekoliko miliona koji je volimo. VENI, VIDI, VICI, Kristina Kockar!

  • Zejna

    13. oktobar 2018 | 23:57

    Kija, cestitamo na svemu i ne daj se ovim hijenama od ostavljene ljubavnice! Ne mogu ti nista, ali se vec guse u vlastitom smradu. Bog sve vidi, hvala Njegovoj milosti.

  • HONORE De BALZAC

    13. oktobar 2018 | 21:36

    VARIACIJA NA "LILIJU U DOLINI": .....pre godinu dana mi je bilo srce puno ljubavi,živela sam u maloj sobici sa ćovekom koga sam volela i on mene, dani puni sreće, veselja su leteli.....danas spavam u velikoj vili, IMAM PUNO PARA ALI SRCE MI JE PRAZNO I STRAŠNO SAM SAMA, PUTEVI SU BeSMISELNI,BESKRAJNI.... dobro, prvi deo nije taćan, nismo živeli zajedno, povremeno smo bili cimeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA