≫ 

Uz malo botoksa i par čaša šampanjca u Rimu... Ana Nikolić se na 40. rođendan pohvalila luksuzom, Karleušin komentar će je spustiti na zemlju! (VIDEO) (FOTO)

- Uz malo botoksa, par čaša šampanjca, sa pogledom na Koloseum ili crkvu Svetog Petra u Rimu... nekako sam shvatila da će mi tih 40 lakše pasti - izjavila je pevačica između ostalog i mnoge šokirala svojim izjavama

  • 20

Ana Nikolić napunila je 27. septembra 40 godina, a tim povodom obratila se fanovima putem Instagrama sa video snimaka, na kojima je na kraju otkrila i da rođendan proslavlja u Rimu. 

- Ja sam tako danima ležala kući i razmišljala šta da radim. Onda sam shvatila, uz malo botoksa, par čaša šampanjca, sa pogledom na Koloseum ili crkvu Svetog Petra u Rimu... nekako sam shvatila da će mi tih 40 lakše pasti. Ovo je ujedno i moj savet za sve devojke koje se osećaju kao ja. Ako nemate finansijskih mogućnosti da budete u Rimu kao ja, imaćete možda pogled na najluksuzniji hotel u Beogradu - izjavila je Ana , čime je izazvala pravi rat na društvenim mrežama.

Nisam imala da kupim ni čarape! Karleuša se prisetila svog prvog pojavljivanja na televiziji i teške finansijske situacije u kojoj je tada bila! (VIDEO)

Foto: Instagram/ananikolicofficial

Dok je deo Aninih fanova osudio njeno izlaganje koje je u najmanju ruku bilo sarkastično, a drugi je podržao u tome, i Jelena Karleuša je prokomentarisala objavu svoje koleginice. Kao i uvek, bez dlake na jeziku.

- Alo, ženo! Saberi se i trgni se i budi ono što si uvek bila! Grom! - poručila joj je Jelena,

Kompletno Anino obraćanje pratiocima na Instagramu pogledajte u videu na početku teksta.

Printskrin: Instagram/ananikolicofficial

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даница

    28. septembar 2018 | 12:54

    Килограми се могу скинути, уз мало воље и жеље, проблем је што су сви одједном ОПТЕРЕЋЕНИ и килограмима и годинама и старењем, толико да се занемарују ИСТИНСКИ ВАЖНЕ СТВАРИ!Породица, пријатељство, љубав!Нико више породиљу не пита како је беба, на кога личи, је ли здрава, не, сви коментаришу колико се угојила, куку, леле, никако да смрша, Боже, на шта личи!Постали смо робови изгледа по сваку цену а најтужније је што свако себи даје за право да коментарише свакога, па макар био сто пута ружнији од њега!

  • 911

    28. septembar 2018 | 10:44

    Mozes da odes na mesec, 40 je 40...i prestanite da trujete mlade sa luksuzom vise, nigde se toliko ne prica o luksuzu kao u ovoj nasoj siromasnoj Srbiji, zato su svi depresivni !

  • Jana

    28. septembar 2018 | 13:09

    Ana nije u stanju kada bi ONA mogla da deli savete posto su njoj prekopotrebni. Naduvala usne do neprepoznatljivosti..pala u depresiju zbog 40??? Omg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA