≫ 

Karleušu isprozivali što je pristala da peva u klubu u kom je pre nje pevala Kija, a onda je usledio njen surov odgovor! (FOTO)

- Klubovi koji dovode rijaliti likove ne mogu da očekuju da ću na istom mestu i ja pevati, ma koliko novca su spremni da plate. Žao mi je - glasila je Jelenina skorašnja poruka

  • 1
Jelena ne podržava rijalitije i učesnike istih, što javno ističe, Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Od izlaska iz Zadruge i odluke da se otisne u muzičke vode Kija Kockar redovno nastupa sa grupom Ministarke, a "rat" između nje i Jelene Karleuše počeo je još tada.

Nakon izvesnog vremena Jelena se, kao što uvek i čini kada su njeni stavovi u pitanju, javno oglasila i poručila da nema nameru da peva po klubovima u kojima pevaju "rijaliti likovi".

Pomirenje decenije: Jelena Karleuša i Željko Mitrović posle 5 godina zakopali ratne sekire!

- Klubovi koji dovode rijaliti likove ne mogu da očekuju da ću na istom mestu i ja pevati, ma koliko novca su spremni da plate. Žao mi je - glasila je Jelenina poruka.

Jelenina objava, Printskrin: Twitter/karleusastar

S tim u vezi ne čudi što su Kristinini fanovi počeli da je prozivaju čim je objavljena reklama Jeleninog nastupa u klubu čiji su vlasnici ranije angažovali Kiju.

Međutim, ni na to nije ostala nema, pa je njen odgovor - ponovo javan i transparentan, brzo stigao.

- Pristala sam da u subotu pevam u Austriji, u klubu gde je mene pevao neki rijaliti polusvet. Razumite me, dali su mi 25.000 razloga da zažmurim na tu njihovu grešku koju neće ponoviti - napisala je Jelena.

Evo i objave:

Jelenin odgovor na prozivke Kijinih fanova, Printskrin: Twitter/karleusastar

VIDEO: Karleuša i Boban "zapalili" Malme

VIDEO: Kija o prvom nastupu sa Slobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA