≫ 

Vesna Trivalić posle 17 godina ponovo zablistala na srpskoj glumačkoj sceni: Brojne kolege podržale glumicu u JDP-u (VIDEO)

Vesna Trivalić večeras se posle 17 godina pauze vratila na glumačku scenu Srbije, i to predstavom u svom matičnom pozorištu

  • 5

Jedna od omiljenih srpskih glumica, legendarna Vesna Trivalić (53), čije svako pojavljivanje na malim ekranima i daskama koje život znače nije proticalo bez oduševljenja kako gledalaca tako i publike svih generacija, ponovo je stala na scenu srpskog pozorišta, posle 17 godina pauze.

Vesna Trivalić na sceni JDP-a/ Printskrin: Telegraf

Kao što je poznato, sjajna glumica dugo nije živela u Srbiji pa se nekako i dogodilo da glumačku karijeru skroz stavi u drugi plan. Međutim, večeras, 5. oktobra, u svojoj matičnoj kući Jugoslovenskom dramskom pozorištu, posle 17 godina zaigrala je u predstavi "Vrat od stakla".

"Vratio mi se život, radost..." Emotivne reči Vesne Trivalić koja se nakon 17 godina vraća na pozorišnu scenu Srbije!

Vesnu su došle da podrže brojne kolege, prijatelji, uticajne ličnosti iz javnog života, među kojima: Ljiljana Blagojević, Isidora Minić, Branka Pujić, Vedrana Rudan, Sanja Ilić, Dragana Mićalović, Sloboda Mićalović, Nikola Đuričko, ambasador Kajl Skot , Dragan Bjelogrlić sa suprugom, Nataša Ninković, Branislav Lečić, Hristina Popović i mnogi drugi.

- Očekujem pre svega da uživam u režiji i dobroj glumi, i da navijam za Vesnu Trivalić. To mi je jako važno - rekla je Sloboda sa osmehom.

(I.C., B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA