≫ 

"Letele su čaše i flaše, samo smo pokušali devojke da sklonimo..." Bojan Marović se oglasio nakon drame u Beton hali (VIDEO)

Pevač je i dalje van sebe nakon upada grupe muškaraca i demoliranja lokala u kojem je pevao

  • 2
Bojan Marović prisustvovao je drami u beogradskom lokalu, Foto: Telegraf

U Beton hali u Beogradu prethodne noći vladala je opšta panika, nakon što je grupa muškaraca upala i palicama demolirala lokal u kojem se u tom trenutku nalazilo od 15o do 200 ljudi! Neki od gostiju su pokušavali da pobegnu, drugi su se krili pod stolovima kako bi se zaštitili od napada.

Pevač Bojan Marović pevao je u lokalu u kojem je izbio skandal, a sada se oglasio i dalje vidno potresen. Kako ističe, on nastupa od 2002. godine i nakada mu se ništa slično nije desilo, a nada se da više nikada i neće.

Zastrašujući video iz Beton hale: Noćni provod se pretvorio u horor, devojke vrište posle tutnjave huligana koji su demolirali lokal

- U trenutku kada su uleteli njih 15 ili možda 20, to niko ne zna, ja sam nastupao. Bina se nalazi u sredini, pa smo muzičari i ja bili na meti, ali mogu da kažem da smo za dlaku izbegli povrede. Baš je bilo za dlaku - priča Bojan.

Bojan kaže da je sa momcima pokušao da skloni devojke, Foto: ATA Images

- Sve je letelo oko nas, čaše, flaše... Svi su mogli da budu povređeni jer su sve te stvari letele iznad naših glava. Još uvek pokušavam da se saberem i da shvatim šta se desilo jer mi se ovako nešto nikada nije dogodoilo. Nastupam od 2002. godine i nisam imao ni slična iskustva - objasnio je pevač.

- Prednji stolovi su bili demoliani. Mi smo pokušali da sklonimo devojke koje su bile tu blizu. Sve se odjednom desilo. Masa je samo krenula, to je bio stampedo. U trenutku se nije znalo ko je sa koje strane, da li sa njihove ili naše - kaže Bojan.

- Svi iz benda su dobro, a koliko povređenih ima, stvarno ne znam. Još uvek smo svi u potpunom šoku. To je bilo jedno divno veče u klubu koji je tek preksinoć otvoren, i stvarno mi je žao što se sve ovako završilo. Razgovarao sam sa menadžerima, niko ne zna zašto je došlo do napada. Mislio sam da je devedesetih bilo ovako i da se te scene ne ponavljaju, ali izgleda da nije baš tako..." kaže on, pa nastavlja: "Nisam incidentan pevač, ali posle ovoga ne znam da li sledeće nedelje smem da snimam spot. Čovek više ne zna šta može u svakom trenutku da mu se desi. Cikrus svakako nastavlja dalje. Nadamo se da više neće biti ovakvih situacija i ne daj Bože da se ikome dese - zaključio je Crnogorac.

VIDEO: Bahati Kinezi se gađaju mesom

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    7. oktobar 2018 | 15:56

    Zatvoriti sve te lokale i vratiti se prirodi zdravom nacinu zivota... Inace to je rat konkurencija

  • Mara

    7. oktobar 2018 | 20:45

    Jesu li ovome uvo odgrizli jednom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA