Mene je sramota sramote ove devojke koja apsolutno nema dva grama mozga u glavi: Kaća Živković šokirana Stanijinom izjavom! (VIDEO) (FOTO)

Pevačica je žestoko prokomentarisala Stanijinu izjavu, a onda putem društvenih mreža uputila jaku poruku

  • 36

Pevačica Katarina Živković nije ostala imuna na dešavanja u rijaliti programu Zadruga, pa se povodom nedavne tuče oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Aleksandra Subotić đuskala u kratkoj suknji, a onda se nagnula pa joj ispala guza, ali i međunožje! (VIDEO)

Katarina je objavila video na kome Stanija Dobrojević govori o postupku Vladimira Tomovića, zbog koga je Tomović dikvalifikovan iz Zadruge. Vladimir je udario Aleksandru Subotić, a produkcija je odlučila da on zbog toga bude dikvalifikovan.

Stanija je rijaliti učesnicima objašnjavala da je Aleksandra izazvala Tomovića i da je ona žena koja svojim ponašanjem prouzrokuje nasilje.

Katarina Živković, Foto: Marko Jovanović

- Ja sam šokirana ovim izjavama - napisala je Živkovićeva uz video koji je podelila. Pevačica je zatim poslala i jaku poruku!

- Dakle, drage moje dame, majke, sestre, žene, drugarice, ćerke... Sve koje ste nekada pretrpele fizičko nasilje.. Nisu nasilnici krivi što su vas tukli, vi ste krive jer ste ih izazvale vašim lošim ponašanjem i podstakle na nasilje! Naravno da sam ironična da za nasilje ne postoji opravdanje. I mene je sramota sramote ove devojke koja apsolutno nema dva grama mozga u glavi - napiala je Katarina.

Objava Katarine Živković na Instagram storiju, Printskrin: Instagram/katarina_zivkovic_official

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    8. oktobar 2018 | 22:00

    Bravo Kacaaa....♡♡♡

  • Jeva

    8. oktobar 2018 | 19:27

    Bravo Kaco,, to je Stana ,, kad je nju uhvatio za usta,, ustala je i rekla da je to nasilje,, a boks nije nasilje .. Stop nasilju nad zenama,, nemoze zena da povredi muskarca ,, kao sto on moze zenu,, prosto ko pasulj🤔

  • Zomi

    8. oktobar 2018 | 21:04

    Bravo Kaca!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA