≫ 

Napad na Marijanu Mićić drugi atak na voditeljke Pinka u samo mesec i po dana (FOTO)

Marijanin "golf" eksplodirao je 16. oktobra posle podneva, a džip Dušice Jakovljević 1. septembra na parkingu ispred zgrade

  • 3
Dušica i Marijana ostale su bez automobila u razmaku od mesec i po dana, Foto: A. Nalbantjan/Telegraf/ATA Images

Rano ujutru 1. septembra dignut je u vazduh džip voditeljke televizije Pink Dušice Jakovljević. Svega mesec i po dana kasnije, 16. oktobra u popodnevnim satima eksplodirao je automobil "golf 4" koji se vodi na ime voditeljke Pinka Marijane Mićić, a koji je vozio njen otac.

Dušicu drugim džipom odvezli sa mesta nesreće: Utučena voditeljka Zadruge dala izjavu u policiji, prete joj već neko vreme (FOTO)

Nakon eksplozije džipa Dušice Jakovljević, hejteri objavili njenu umrlicu! (FOTO)

Eksplodirao automobil voditeljke Marijane Mićić:

Eksplozija Marijaninog vozila dogodila se u ulici Vojvode Stepe u Beogradua povređen je njen otac koji je nakon eksplozije prevezen u Urgentni centar.

Dušici je posle eksplozije ukazana pomoć, a danima je bila na lekovima za smirenje, Foto: Telegraf.rs

Podsetimo, džip Dušice Jakovljević eksplodirao je na parkingu ispred zgrade u kojoj je voditeljka bila sa dvoje maloletne dece.

Meni je žao što se cela priča širi, što se osoba koja je moj partner dovodi u razne totalno neproverene informacije, što se ovaj slučaj ne posmatra kao napad na novinara... Da ja vozim "juga", onda to ne bi bilo tako. Odmah se tu dovode i neke druge konotacije. Što se mene lično tiče, ovo je bio napad na mene, jer je ovo auto koji sam ja vozila. To je auto koji sam ja svakodnevno koristila za svoje lične potrebe. Auto koji sam ja kupila i stalno vozim mnogo dece sa sobom. Ja sam kupila automobil vredno radeći svih preko 20 godina. Kupila sam ga od novca koji sam zaradila, a ne preko noći. Svi znate koliko sam predana poslu - rekla je Dušica za Telegraf nakon informacija da je zapravo napad na nju upozorenje za njenog dečka Jovicu Aleksića.

VIDEO: Potpuno ruiniran! Džip voditeljke Zadruge odnose sa mesta gde je dignut u vazduh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legolas

    16. oktobar 2018 | 15:57

    Proveriti da nije kvar , ako nije kvar ispitati kako i sta . Uzasno.

  • Opet ja

    17. oktobar 2018 | 16:06

    Obje su antipatične Ali Ne bi ih Samo zbog toga Neko dizao u vazduh. Neki bilesnik iz rijalitija Im se Sveti TAko je to kad se valjaš po blatu Ne možeš proći neokaljan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA