≫ 

Kumovala je Karleuši, ubili su joj bivšeg verenika, pozajmljivala je oči Hale Beri, a sada čeka svoje prvo dete! (FOTO)

  • 2
Ivana Kukrić čeka prvo dete, Foto: Profimedia/SIPA USA

Manekenka Ivana Kukrić (37), koja je 2004. godine kumovala na venčanju Jelene Karleuše i Bojana Karića, u devetom je mesecu trudnoće i čeka prvo dete - devojčicu!

Ivana, lepotica koja vrlo retko priča o svom privatnom životu, sada je otkrila da njen partner i ona zajedno rade i da uživaju u svakom trenutku.

- Poslednjih pet godina počela sam da sarađujem sa svojim partenreom, a sada suprugom, koji se bavi građevinom. Tu sam se potpuno pronašla, u dizajnu enterijera - ispričala je Ivana koja je modelingom počela da se bavi sa samo 17 godina, a koja godinama unazad živi u Americi, na relaciji Njujork - Los Anđeles.

Ivana Kukrić ima 37 godina i prvi put će se ostvariti u ulozi majke, Foto: Instagram/ivanakukric

Kukrićeva je radila revije za kuće kao što su Armani i Valentino, pojavljivala se i u brojnim svetskim časopisima, a u reklami za poznatu marku maskara "pozajmila" je oči holivudskoj glumici Hale Beri.

No, ona nikada nije bila zainteresovana za glumu.

Mnogo puta su mi se otvarala vrata ka svetu glume. Ali na vreme sam shvatila da me to ne zanima i da bih samo izgubila vreme. Jednostavno, ne bih volela da budem javna ličnost - izjavila je jednom prilikom Ivana.

Ivanin bivši verenik ubijen je u sačekuši početkom 2018. godine, Foto: Instagram/ivanakukric

Inače, Kukrićeva je svojevremeno bila verena za Dragana TrišićaTrišu, koji je u martu 2018. godine ubijen u sačekuši ispred zgrade u Trgovačkoj ulici u Žarkovu.

(Telegraf.rs/Izvor: Bazar)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA