≫ 

Pola godine neće moći na noge: Pred Darkom je najveća borba u životu, prognoze za oporavak pevača neizvesne

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Darkov oporavak trajaće sigurno nekoliko meseci

  • 22
Darko Lazic Foto: ATA Images

Darko Lazić zadobio je teške povrede nakon saobraćajne nesreće koja se desila na putu Subotište- Brestač. Podsetimo, pevač je tokom vožnje sleteo sa kolovoza, a automobil marke "BMW", u kojem je bio sam, prevrnuo se na krov.

Mali mora da izdrži... Saša Popović i Aca Lukas unezvereni zbog vesti o strašnoj saobraćajnoj nesreći Darka Lazića

Nakon udesa, Darko je hitno prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Pevač je u veštačkoj komi, diše na veštačka pluća, jer mu je plućno krilo ugruvano od siline udarca.

Automobil u kojem je bio Lazić je skroz uništen Foto: Telegraf

Lekari uveliko rade na njegovom oporavku, i rešavaju problem po problem. Kako Telegraf nezvanično saznaje, Darkov oporavak trajaće sigurno nekoliko meseci.

Pevač će, kako navodi izvor našeg portala, takođe imati problem sa hodom zbog teške povrede noge, preloma butne kosti, (podsetimo, Darku je na nogu stavljena ekstenzija, prim.aut), i možda neće moći da hoda pola godine.

Darko Lazić Foto: ATA Images

Lazićev oporavak od polomljenih rebara, butne kosti, teško ugruvanih pluća, sigurno će trajati više meseci, navodi naš izvor. Ono što je sigurno jeste da Darko neće moći da radi minimum pola godine.

Podsetimo, Lazića čekaju snimanja kako bi se više znalo o povredama i njegovom zdravstvenom stanju. Uz Darka su njegovi članovi porodice, devojka Marina, kao i brojne kolege iz muzičkog sveta, koje su mu preko društvenih mreža uputile podršku za što brži oporavak.

VIDEO: Miljan Vračević o zdravstvenom stanju Darka Lazića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    24. oktobar 2018 | 07:01

    Taman da se opameti, ima dovoljno vremena! Svi su ga upozoravali nikog nije slusao. Porodicu je izgubio zbog njegovih izhitrenih poteza. Sad pamet u glavu i na odvikavanje od svega i da se vratis u normalu. Svako dobro.

  • Igi

    24. oktobar 2018 | 08:33

    Uz rehabilitaciju od povreda, trebaće njemu i rehabilitacija mozga. Klasičan primer čoveka kome je Bog dao talenat sa kojim je mogao da živi savršeno normalan život, a on je uporno tražio đavola i čačkao mečku.Valjda će nešto naučiti iz svega ovoga. Uspešan oporavak mu želim.

  • Opi

    24. oktobar 2018 | 06:45

    Nek' bude srećan sto je preziveo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA