≫ 

Spalili knjigu Kije Kockar: Ova scena šokirala je sve i izazvala burne reakcije na društvenim mrežama (FOTO)

Iako još uvek nije razjašnjeno ko je to uradio, mnogi su se zapitali kome bi tako nešto palo na pamet

Kristina Kija Kockar, potpisivanje knjige Foto: Nikola Tomić

Pobednica Zadruge 1 i pevačica Kija Kockar na ovogodišnjem sajmu predstavila je svoju prvu knjigu pod nazivom "Moj potpis", međutim samo dan kasnije desio se neprijatan prizor koji je sve šokirao i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Na fotografiji koja je objavljena vidi se zapaljena knjiga Kije Kockar. Iako još uvek nije razjašnjeno ko je to uradio, mnogi su se zapitali kome bi tako nešto palo na pamet.

- Zašto svi napadaju to što je rijaliti zvezda Kija napisala knjigu? Prvo, bolje da njena publika čita knjige, nego da gleda rijaliti. Možda nekima Kija otkrije svet knjiga, pa požele da pročitaju i neko ozbilinije štivo. Drugo, oni koji pljuju Kijinu knjigu je uglavnom nisu ni čitali (nisam ni ja, ne znam kakva je). I treće, to što vlada veliko interesovanje za njenu knjigu nije krivica Kije, već medija koji su protivzakonitim emitovanjem rijalitija nametnuli kulturu šunda. Borite se protiv uzroka, a ne samo posledica - napisao je korisnik koji je objavio fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosac

    28. oktobar 2018 | 08:46

    Čuj napisala knjigu hahaha😂😂😂😂😂

  • Sureja

    27. oktobar 2018 | 20:58

    Kada je pre 3 meseca ta ista Kija izjavila za Tošeta Proeskog da je gay i da je bio jedan od najlošijih pevača.. Niste ništa rekli, a pritom je izjavila da takve osobe bolje da nema. A sad vam smeta što je neko spalio knjigu.

  • Sudo

    27. oktobar 2018 | 20:26

    Kijina knjiga je poslala na aparate mnoge, prvog njenog bivseg muza. Mogu misliti kako se oseca mamica Draginja, a i ovi sto su navijali za "ljubav" koje nema! Ma da sve spale, ne mogu spaliti njen napredak, popularnost, poslove koje dobija, pesme..Bravo Kristina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA