"Ja sam srećna žena!" Kija javno progovorila o pomirenju sa Slobom (FOTO)

Kija je rešila da zauvek stavi tačku na pitanja o pomirenju sa Slobom

  • 29
Poslednja fotografija na kojoj se Kija i Sloba ljube, a koju smo snimili pred njegov ulazak u karantin Zadruge, Foto: A. Nalbantjan

Kija Kockar i Slobodano Radanović razveli su se 7. avgusta 2018. godine, ali se od tada već nekoliko puta spekulisalo da se par pomirio.

Svakako, povod su davali i njih dvoje čestim viđanjima, a poslednje što je pokrenulo ovakve komentare jeste to što su oboje, u razmaku od sat vremena, na Instagramu objavili istu hranu, u istim tanjirima.

Iako je sasvim jasno da su tog dana bili zajedno, Kristina se sada javno oglasila i stavila tačku na spekulacije da se pomirila sa bivšim mužem.  Pitanje o pomirenju sa Slobom je, po svemu sudeći, mnogo nervira, pa je odlučila i slikovito da prikaže da nije u ljubavi sa Radanovićem.

- Ne. Nisam se pomirila sa Slobodanom. Ja sam srećna žena, ali ne sa njim. Evo i da nacrtam za nepismene kojima ne ulazi u glavu - poručila je Kija uz crtež.

Kijina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/kija_kockar_official

VIDEO: Kija odgovorila Emiru Kusturici na izjavu da se danas "od nitkova prave junaci"

VIDEO: Emir Kusturica o knjizi Kristine Kockar: Tržište trpi sve!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    2. novembar 2018 | 13:39

    Ahahaha pa posle svega sto ti je uradio zeli da bude covek prema tebi ali on se sa tobom ne bi mirio nikad. Ali dobro je da si napokon uvidela to.

  • IQ 75

    2. novembar 2018 | 15:16

    proćitala komentare da njoj treba crtati pa je to upotrebila? Kopi-pejst prosećna.

  • psiho patka

    2. novembar 2018 | 15:14

    a ja mislim, da nikad neće biti srećna, da nema više onih zdravih, istinitih, ćistih emocija i onog unutrašnjeg "vajba", jedino sa dugogodišnjom psihoterapijom ali onako posvećeno kao kad vežba pevanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA