≫ 

"Hejtuju je ljudi, kao što hejtuju i mene!" Ruža Rupić ide Karleušinim stopama, a priželjkuje karijeru kao Madoninu (VIDEO)

- Jelena je počela mlada kao i ja, lav je u horoskopu, plava je, ima tu energiju i eksplouziovan nastup - otkrila je jedna od najpopularnijih tinejdžerki

  • 17

Tinejdž zvezda Ruža Rupić prošlog vikenda bila je gost na štandu portala Telegraf.rs na Sajmu medija. Ruža je jako mlada zakoračila u svet šou biznisa i ne krije da je njena reč na društvenim mrežama od velikog značaja kada su njeni pratioci u pitanju. 

Iako je svoju karijeru započela pre nekoliko godina u Pinkovim zvezdicama, Ruža ne krije da bi volela da joj muzička karijera ide putem velike srpske zvezde Jelene Karleuše.

Ruža Rupić, Foto: Marko Jovanović

- Jelena je počela mlada kao i ja, lav je u horoskopu, plava je, ima tu energiju i eksplozivan nastup. S te strane su je hejtovali od početka, kao i mene, tako da mislim da ću ići njenim putem, osim što neću biti toliki skandal majstor. Nemam ništa protiv toga, ali nekako mislim da ja ne bih mogla to sve tako - rekla je Ruža.

Ruža Rupić, Foto: Marko Jovanović

Osim toga, sa Ružom smo se osvrnuli i na temu pobednice Zadruge 1 Kristine Kije Kockar, ali i svemu onome što zanima njene verne fanove.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta! 

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Олга

    3. novembar 2018 | 23:32

    Девојко, размисли зашто те људи ,,хејтују"а млада си и солидно певаш!А ако ти је Карлеуша узор, мрка капа, реално!

  • mira

    4. novembar 2018 | 09:53

    Ko je bre pa ova sada?????

  • Dijana

    4. novembar 2018 | 08:54

    Ko je ova devojka?Toliko anonimusa se provlaci kroz medije.Mislim da ima mnogo kvalitetnijih ljudi koji zasluzuju da budu u medijima a ne osobe poput ove devojke.Pritom njen vokabular je uzasan.Hejtuju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA