≫ 

"JK nikad neće snimiti pesmu sa nama, jer je previše stara!" Žestoki rat Bube Korelija i Karleuše na društvenim mrežama! (VIDEO)

Jelena Karleuša nikad neće snimiti pesmu sa nama zato što je previše stara i može biti samo zaštitno lice za pelene za odrasle - izjavio je reper

  • 27

Bosanski reper Buba Koreli javno je prozvao Jelenu Karleušu na društvenim mrežama, tvrdeći kako on i Jala Brat nikada neće snimiti duet sa njom, na šta im je JK odgovorila demo snimkom pesme koju je trebalo da objave, ali nikada nisu. 

Na Tviteru i Instagramu je izbio pravi rat između Bube i Karleuše! Koreli je na Instagramu isprozivao Jelenu, a ovo su njegove reči:

- Jelena Karleuša nikad neće snimiti pesmu sa nama zato što je previše stara i može biti samo zaštitno lice za pelene za odrasle. Mi smo za nju jednostavno previše mladi i previše uspešni. Umesto da ideš na utakmice da gledaš muža kako igra, to je jedino što bi trebalo da radiš u životu, jer to ti je najunosnije, to ti najviše doprinosi. Ostavi mikrofon, nije to za tebe.

- I ako je toliko savršena i bez kompleksa kao što kaže, zašto je blokirala Jalu kad ga je toliko hvalila u jednom intervjuu, zašto je blokirala mene, zašto je blokirala Maju davno na Instagramu... I najavljujem da je ovo prvi i zadnji put da ću se oglasiti na temu Jelena Karleuša - završio je Buba na storiju.

Printskrin: Instagram/bubacorelli

Karleuša mu nije ostala dužna, pa je na Tviteru, gde najčešće i odgovara na prozivke, objavila snimak pesme koju je snimila sa Jalom ali koju, kako je rekla pre nekoliko dana, ona nikada nije objavila. U objavi je priložila i reči pesme.

- Hvala na divnim rečima koje ste napisali u pesmi, ali mi se stvarno ne uklapa u planove! Bez ljutnje, SORRY - napisala je JK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Digo se opanak

    4. novembar 2018 | 18:10

    JK ne volim ali za vas,bradate mumlatore,je nedostizna!

  • Losmi

    4. novembar 2018 | 19:14

    Brdjani palite iz Srbije,izvolte na Igman,pa mumlajte do mile volje....

  • Stefan84

    4. novembar 2018 | 21:22

    Nisam Jelenin fan, ali prvo nauci da pricas pa nekog prozivaj. Stara za vas? Time si uvredio koleginice njenih godina sa kojima ste radili ili cete raditi. Od sad pismeno nekog prozivaj, da ne bi mumlao, i zvakao zvaku kao krava u toku razgovora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA