≫ 

"Godine nisu važne, važno je da budemo svoji!" Bogoljub Karić oduševio slikama iz provoda i poslao važnu poruku svima (FOTO)

U pitanju je veselje na kojem je Bogoljub bio porodično, kao i uvek

  • 4

Biznismen Bogoljub Karić redovno koristi društvene mreže, obaveštava pratioce o svojim kretanjima, obavezama, privatnom životu, ali im rado udeli i neki savet, kao i važnu, životnu poruku.

Bogoljub je ovaj put oduševio pratioce fotografijama na kojima uživa u dobrom provodu, a uz to je napisao i važnu poruku za sve koji prate i cene njegov rad.

- Dragi moji, evo slike sa jednog lepog veselja, gde je naravno sva porodica na okupu, kao i uvek! I sada neka mi neko kaže da su godine važne. Važno je samo da budemo svoji i da sve što zamislimo i ostvarimo! Prema tome, godine su nevažne, a važni su volja i želja. Živeli vi meni, što više pevajte i igrajte, to je bolje od svih novosti, vesti i političkih priča! Želja pripada grupi mladih ljudi, menadžera, zaista požrtvovanih, koji se trude da daju sve od sebe i posvete se kompaniji i poslu na najbolji mogući način. To je za svako poštovanje!

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić

Bogoljub Karić se ludo zabavlja na veselju/ Foto: Facebook/Bogoljub Karić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    4. novembar 2018 | 23:25

    Neukusno...

  • Maxim

    5. novembar 2018 | 00:06

    Degutantno

  • Ana

    5. novembar 2018 | 15:10

    Vama u srbiji niko ne valja ,ni karic ni djokovic ni kusturica ni bikovic,a svugde su priznati.ja bih vam predlizila da se malo okrenete sebi,zaglupili ste!ggledate sou programe i dajete na znacaju starletama,pevaljkama i bog zna sta sve ovde ima.a dobre ljude proterujete odavde, sram vas bilo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA