≫ 

Jedan tumor je izvađen, dva će da se prate: Kija se oglasila nakon operacije dojke, spomenula i to što ju je Sloba posetio u bolnici!

Kristina je izašla iz bolnice, kaže da se dobro oseća i da ima podnošljive bolove

  • 26

Kristina Kija Kockar stigla je u utorak popodne kući iz Instituta za onkologiju i radilogiju Srbije, nakon operacije dojke koju je imala u ponedeljak, 5. novembra.

Kako je rekla, pod lekovima je pa je još uvek mamurna, a bol koji oseća podnošljiv je.

- Ja sam okej, dobro se osećam. Malo sam mamurna zbog lekova, malo me tu boli, ali dobro sam. Stvarno želim da se zahvalim svima sa Instituta za onkologiju - rekla je Kristina.

- Jedan tumor je izvađen, dva su ostala da se prate. Imam mali rez, možda dva cantimetra... Benigni su, rezultati su odmah stigli, tako da znam da je sve okej - otkrila je.

Kristina je rekla da joj je jedan tumor izvađen, a dva manja će da se prate, Foto: Nikola Tomić

- Danas je moja baka saznala da sam operisana, nisam želela nikoga da uznemiravam dok ne saznam da je sve okej - rekla je Kristina u lajvu na Instagramu.

Pratioci su je pitali i za to što nam je Sloba Radanović ranije danas u izjavi rekao da ju je odmah posetio u bolnici, što je potvrdila.

- Jeste, posetio me je on, i naš menadžer. U svakom slučaju, hvala na poseti - bilo je sve što je na ovu temu rekla Kija.

Slobin intervju i komentar o poseti Kiji u bolnici pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IVAN

    6. novembar 2018 | 17:44

    Svugde u svetu poznate licnosti nekako imaju prioritete, ali samo zato sto placaju. Zato ne besnite. Ona je mlada zena i trebali je sto pre IZVADITI tu nestecu. Zasti preko nje kritikujete sistem. Imate vi kome da se zalite i UCINITE TO. Sramota je, zaista sramota da preko nje kritikujete sistem.

  • Dani

    6. novembar 2018 | 17:49

    Da si nam živa i zdrava i samo se smej, tad si najlepsa.

  • Olja

    6. novembar 2018 | 22:15

    Kija kraljica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA