≫ 

"Za to se ide u striptiz klub!" Mile Kitić surovo iskreno o Kiji, Eleni, i tome da li se plaši da će njegova ćerka pored Raste početi da se drogira

- Ja drogu nikada nisam koristio, mene to ne privlači, čak ni cigarete, ja volim sport - tvrdi Mile i kaže da se ne plaši za svoju ćerku jer je dobro vaspitana

  • 6
Mile Kitić za svoju ćerku kaže da je dobro vaspitana i da je poroci neće povući, Foto: Marko Jovanović

Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića, duže vreme sarađuje sa Stefanom Đurićem Rastom koji u javnosti često ističe i propagira narkotike koje koristi.

Međutim, iako je Miletova ćerka vrlo bliska sa Rastom, pevač kaže da nema strah od toga da će i nju "povući" želja za drogom.

- Rastina je stvar to što propagira marihuanu. Ja se za svoju ćerku ne plašim, majka joj je radila na vaspitanju i nema šanse da Rasta nagovori Elenu na taj ili bilo koji porok! Ja drogu nikada nisam koristio, mene to ne privlači, čak ni cigarete, ja volim sport. Nikada se nisam čak ni napio - kaže Mile.

Kako je objasnio, istina je da Rasta nije hteo Eleni da naplati rad na njenim pesmama.

- Rasta je naš prijatelj i nije hteo da naplati to što radi sa Elenom. Mi ćemo se njemu odužiti, ima načina za to. On je izuzetan dečko, i što se tiče novca, mi uopšte o tome zasad ne razgovaramo - objašnjava Kitić.

Elena i Rasta, Foto: ATA Images

Međutim, iako kaže da su prijatelji, Ana i Rasta porodicu Kitić nisu zvali na kršetenje ćerke Tare!

- Ne posećujem Rastu, a ni on mene jer smo zaista u velikim obavezama obojica. Nismo išli na Tarino krštenje jer nas nisu zvali. Ne znam da li je Elena išla - kaže pevač.

Miletova ćerka, iako je već izgradila ime i tinejdžeri je obožavaju, ne nastupa po klubovima, a Kitić smatra da nije vreme da ona ima svoje tezge.

- Ja mislim da je Eleni rano da nastupa jer nema dovoljno pesama, nek sačeka ceo album. To je razlog zašto joj ne dam da nastupa. Sve gazde klubova traže mi Elenu, ali ja kažem tek sledeće godine, posle albuma. Lako je meni ili Šabanu kada imamo toliko pesama, ali ona je još mlada, biće vremena za nastupe - kaže Mile.

Foto: Marko Jovanović

Ipak, Elena ima tri snimljene pesme, a Kija Kockar dve, pa ipak već nekoliko meseci puni klubove. Mile je na pomen njenog imena prvo upitao ko je to, a nakon što mu je rečeno da je u pitanju pobednica Zadruge 1, rekao je:

Aaa, video sam da je stalno na naslovnim stranama, ali prvi put čujem da je pevačica. Smatram da neko ko ima dve pesme ne treba da nastupa. Kada čujem da po klubovima traže pevačice samo da bi ih gledali, ja kažem da idu u striptiz bar i nagledaju se. U klubovima se sluša a ne gleda! - zaključio je Mile.

Mile nije upućen u rad Kije Kockar, Foto: ATA Images

VIDEO: Da li je Lunu ostavio jer je Romkinja i oseća li se krivim zbog Kijine bolesti? Velika ispovest Slobe Radanovića

VIDEO: Emir Kusturica o knjizi Kristine Kockar: Tržište trpi sve, danas se od nitkova prave junaci

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna svoju da vrati!

    10. novembar 2018 | 23:26

    Mile Kitic i Luna Djo imaju nesto zajednicko... BUNDU!

  • Plein

    10. novembar 2018 | 20:29

    Pa ima smisla. Nije fazon otpevati 2 tvoje pesme i 10 tudjih. To onda moze svako. Fora je pevati makar vecinu svojih pesama. Al sta Mile zna jel tako on je samo 30 godina na sceni, pojma on nema. Kijini petnaestogodisnji fanovi znaju bolje.

  • Đurađ

    10. novembar 2018 | 11:05

    Nije se nikad napio, hahaha!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA