≫ 

"Folirant me je lagao i varao, zabranio mi je da idem na njegove nastupe!" Sara iznela šok detalje iz veze sa Vojketom

- Ja sam njemu dala dušu i nisam to zaslužila. Mnogo sam razočarana - kaže Sara

  • 18
Sara i Vojke važili su za najskladniji par iz rijaliti programa, Foto: Nikola Tomić

Sara Reljić prvu veliku ispovest nakon raskida sa Vojketom dala je za Telegraf, a zbog onoga što je tada ispričala njihovi, a i generalno fanovi Zadruge, bili su šokirani.

Razlog je taj što su svi mislili da je njihova veza idealna, te da će sigurno opstati kao par. Ipak, nakon što nam je priznala da je zbog njega pila lekove za smirenje i da su se vrlo retko viđali jer je on tako želeo, Sara je iznela nove detalje.

- Vojke ne može da se dogovori sam sa sobom šta hoće, počeo je da cirka, provodi se sa drugim devojkama, u Zadrugu mazi Natašu Moskvu… Ma on je folirant! - kaže Sara.

- Pljuvali su me što ne idem na njegove nastupe, a ja ne mogu da objasnim da mi je on zabranio da dolazim! Pošalje mi u ponoć poruku da kreće nastup, a meni drugarica koja je bila tamo kaže da su počeli u pola tri. Hvatala sam ga na sitnicama i samu sebe lagala kako me on ne bi prevario i lagao. Ja sam njemu dala dušu i nisam to zaslužila. Mnogo sam razočarana. Nikada me nigde nije izveo. Ja sam se zbog njega bukvalno raspadala i uzimala lekove za smirenje, a on mi je govorio da paranoišem. Mnogo se promenio, napustio je grupu i sada hoće sam da nastupa - objasnila je Reljićeva.

Sara i Vojke sve vreme su delovali presrećno i ispunjeno, Foto: Nikola Tomić

Na sve ovo, Vojke je kratko rekao:

- Žao mi je što je veza pukla, ali tako je. Sada sam fokusiran na karijeru. Spremam nešto novo, fešn, sa Batom Spasojevićem. To su radili Ledi Gaga i Filip Plejn, videćete.

Ipak, u nedavnom razgovoru za Telegraf, Vojke je rekao da mu je žao što je došlo do raskida.

- - Pukla veza. Veze pucaju. Na žalost, to se desilo. Žao mi je zbog toga što smo pose svega toga raskinuli, ali šta da radiš...Svi vi koji ste pratili našu vezu videli ste da je bila super veza, mi ništa nismo krili. Kao ni sad. Ona je super devojka, nemam šta loše da kažem, želim njoj i njenoj porodici najbolje. I na privatnom i na poslovnom planu joj želim sve najbolje - rekao je i dodao:

Ništa nije ukazivalo na to da Sara i Vojke imaju probleme u vezi, Foto: Nikola Tomić

Ne mogu da objasnim šta je razlog. Postalo je nekako drugačije... Još ni ja nisam svestan, skoro se desilo... Kad se slegne sve možemo da popričamo.

VIDEO: Sara o raskidu:

VIDEO: Vojke o raskidu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadruga

    10. novembar 2018 | 20:06

    Uporno pravljenje rijalitija posle rijalitija. Vojke je primer kako se dostojanstveno ponasa covek, bez javnih optuzbi, bez detaljisanja koje vodi daljem sirenju price, samo lepe reci o njoj iako verujem da i njoj ima sta da se zameri. Gospodin.

  • Ss

    10. novembar 2018 | 14:51

    Vojke i izgleda kao decko koji nikad nihde ne bi izveo svoju devojku na pice.. Sta si ocekivala od klosara?

  • 112

    10. novembar 2018 | 14:04

    Auu a on ima jake nastupe u pm. Jako poznat lik strasno bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA